Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 rametto di basilico fresco, le foglie lavate
- 2 spicchi di aglio, senza anima
- 1 peperoncino secco piccante
- 60 g di olio extravergine di oliva + q.b
- 500 g di molluschi cefalopodi misti (polpo, moscardini, seppie, totani, calamari), puliti e a pezzi
- 1000 g di molluschi conchigliferi misti (vongole, cozze), spurgati
-
250
g di pomodori sardi a pezzi
nebo 250 g di passata di pomodoro sardi a pezzi - 100 g di vino bianco secco, tipo Vermentino
- 500 g di pesce misto per zuppa, pulito e a filetti
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di acqua
- 12 fogli di pane carasau
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2431 kJ / 581 kcal
- Protein
- 52.7 g
- Sacharidy
- 43.1 g
- Tuk
- 23.2 g
Alternativní recepty
Penne con le cozze
1h
Gulasch di agnello
1 Std. 10 Min
Insalata di fave e pancetta
30 Min
Lingua con cipolline a Cottura Lenta
4 godz. 30 min
Fagottini ripieni di frutta e timo
40min
Chawan mushi
35min
Ceviche di salmone
48h 15 min
Noodles vegetariani
35min
Antipasto di alici agli agrumi
2h 10min
Cocktail Pisco sour
10min
Arancini ai frutti di mare
2h
Amatriciana con cozze
55 Min