Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 rametto di basilico fresco, le foglie lavate
- 2 spicchi di aglio, senza anima
- 1 peperoncino secco piccante
- 60 g di olio extravergine di oliva + q.b
- 500 g di molluschi cefalopodi misti (polpo, moscardini, seppie, totani, calamari), puliti e a pezzi
- 1000 g di molluschi conchigliferi misti (vongole, cozze), spurgati
-
250
g di pomodori sardi a pezzi
nebo 250 g di passata di pomodoro sardi a pezzi - 100 g di vino bianco secco, tipo Vermentino
- 500 g di pesce misto per zuppa, pulito e a filetti
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di acqua
- 12 fogli di pane carasau
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2431 kJ / 581 kcal
- Protein
- 52.7 g
- Sacharidy
- 43.1 g
- Tuk
- 23.2 g
Alternativní recepty
Calamari in umido
55 Min
Éclair all'arancia
7h
Spianata sarda
7h 45 min.
Kig ha farz
Žádné hodnocení
Conchiglie risottate al ragù di mare e lime
40 Min
Gelato al parrozzo
10 Std. 30 Min
Crème brûlée (vegan)
4h 45min
Antipasto di alici agli agrumi
2 Std. 10 Min
Baguette con ciccioli
5h
Amatriciana con cozze
55 Min
Bruschetta terra e mare al piccante
35 Min
Riso con polpo
1 Std. 10 Min