Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di patate pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 320 g di acqua
- 10 g di sale
- 600 g di farina di grano duro
-
15
g di lievito di birra fresco
nebo 1 cucchiaino di lievito di birra disidratato
Farcitura
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 80 g di peperoni gialli a pezzi (1-2 cm)
- 80 g di peperoni rossi a pezzi (1-2 cm)
- 50 g di zucchine a pezzi (1-2 cm)
- 100 g di melanzane a pezzi (1-2 cm)
- 300 g di funghi champignon affettati
- 1 cucchiaino di sale
- 4 - 6 foglie di basilico, lavate ed asciugate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1891 kJ / 452 kcal
- Protein
- 16.6 g
- Sacharidy
- 61.5 g
- Tuk
- 17.2 g
- Vláknina
- 4.2 g
Alternativní recepty
Focaccia con patate e rosmarino
2u. 35min
Focaccia alle melanzane
1 Std. 50 Min
Calzoni ripieni con verdure e prosciutto
2h
Focaccia pugliese
1h 10 min
Focaccia ripiena alla mozzarella
50min
Rotolo funghi e peperoni
2 godz. 15 min
Pizza ai peperoni
1 Std. 55 Min
Pizza alle zucchine
1h 45min
Pizza alle verdure
2 godz. 5 min
Focaccia di patate
2 Std. 50 Min
Calzoni ricotta e funghi
1h 5min
Calzoni vegetariani
1 Std. 50 Min