
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g di pesce misto per zuppa pulito e lavato (gallinella, triglie, calamari, seppie, coda di rospo, vongole, cozze, canocchie)
- 1 mazzetto di prezzemolo le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 4 spicchi di aglio
- 1 cipolla piccola, da 50 g circa
- 1 peperoncino senza semi
-
400
g di polpa di pomodoro a pezzi
nebo 400 g di pomodori pelati - 1 cucchiaio di concentrato di pomodoro
- 100 g di vino bianco secco
- 10 g di aceto di vino
- 1 pizzico di sale
- 8 fette di pane
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 2128 kcal / 5096 kJ
- Protein
- 134.4 g
- Tuk
- 72.1 g
- Sacharidy
- 250.9 g
- Vláknina
- 17.6 g
Alternativní recepty
Insalata di mare
1hod. 30min
Zuppa del golfo
1hod. 30min
Catalana di pesce e verdure
1hod. 30min
Insalata di crescione con polpo e gamberi
40min
Brodetto di Fano
1hod.
Zuppa di pesce alla napoletana
1hod. 10min
Tasca di vitello ripiena
1hod. 20min
Cacciucco
1hod. 20min
Zuppetta di crostacei
40min
Coda di rospo al Varoma in crosta di patate
55min
Zuppa di pesce tradizionale
1hod. 30min
Cannocchie al Varoma
55min