Brodetto romagnolo

Brodetto romagnolo

4.6 34 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 50min.
4 porzioni

Suroviny

  • 1500 g di pesce misto per zuppa pulito e lavato (gallinella, triglie, calamari, seppie, coda di rospo, vongole, cozze, canocchie)
  • 1 mazzetto di prezzemolo le foglioline lavate ed asciugate
  • 50 g olio extravergine di oliva
  • 4 spicchi di aglio
  • 1 cipolla piccola, da 50 g circa
  • 1 peperoncino senza semi
  • 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
    400 g di pomodori pelati
  • 1 cucchiaio di concentrato di pomodoro
  • 100 g di vino bianco secco
  • 10 g di aceto di vino
  • 1 pizzico di sale
  • 8 fette di pane

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 4 porzioni

Protein 134.4 g
Kalorie 5096 kJ / 2128 kcal
Tuk 72.1 g
Vláknina 17.6 g
Sacharidy 250.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...