Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g di pesce misto per zuppa, pulito e lavato (gallinella, triglie, calamari, seppie, coda di rospo, vongole, cozze, canocchie)
- 1 mazzetto di prezzemolo, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 4 spicchi di aglio
- 1 cipolla piccola, da 50 g circa
- 1 peperoncino, senza semi
-
400
g di polpa di pomodoro a pezzi
nebo 400 g di pomodori pelati - 1 cucchiaio di concentrato di pomodoro
- 100 g di vino bianco secco
- 10 g di aceto di vino
- 1 pizzico di sale
- 8 fette di pane
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 5096 kJ / 2128 kcal
- Protein
- 134.4 g
- Sacharidy
- 250.9 g
- Tuk
- 72.1 g
- Vláknina
- 17.6 g
Alternativní recepty
Baccalà alla Soutelo
30 min
Polpetti all'inferno
40min
Insalata di mare in vasetto
50min
Zuppetta di crostacei
40min
Pepata di cozze
55min
Brodetto di Fano
1 godz.
Playa del sol
10min
Zuppa di baccalà
1 godz.
Mojito analcolico
10min
Alici marinate all'arancia e limone con peperoni
1h 45min
Catalana di pesce e verdure
1h 30min
Zuppa di pesce tradizionale
1h 30min