Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cocción de las patatas
- 750 g de agua
- 600 g de patatas de guarnición con piel (lavadas)
- 20 g de sal gorda
Mayonesa con ajo
- 175 g de aceite de girasol
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 diente de ajo
- 1 huevo
- 20 g de zumo de limón
- ½ cucharadita de sal
Salsa brava
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharada de pimentón
- ½ cucharadita de guindilla seca desmenuzada
- ½ cucharadita de tabasco
- 1 cucharada de vinagre de vino tinto
- ¼ de cucharadita de sal
- 150 g de tomate frito
Tempura
- 50 g de harina de repostería
- 50 g de maicena
- ½ sobre de levadura química en polvo
- 170 g de agua muy fría
Acabado y presentación
- 300 g de aceite para freír
- 1 pellizco de sal fina
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2334 kJ / 558 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Sacharidy
- 28.33 g
- Tuk
- 47.08 g
- Vláknina
- 2.62 g
Alternativní recepty
Boquerones en vinagre
48h
Patatas al ajillo
40 min
Hot crunchy wings (Alitas de pollo picantes crujientes)
2h 40min
Alioli
10min
Patatas "de luxe"
30 min
Ebi tempura (langostinos en tempura)
30 min
Bocadillo de calamares fritos con alioli
1h
Patatas fritas con beicon y queso (bacon cheese fries) y salsa ranchera
30 min
Langostinos al romesco
15 Min
Aros de cebolla
20 min
Salsa chimichurri indiana
10min
Salsa brava
10min