Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cocción de las patatas
- 750 g de agua
- 600 g de patatas de guarnición con piel (lavadas)
- 20 g de sal gorda
Mayonesa con ajo
- 175 g de aceite de girasol
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 diente de ajo
- 1 huevo
- 20 g de zumo de limón
- ½ cucharadita de sal
Salsa brava
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharada de pimentón
- ½ cucharadita de guindilla seca desmenuzada
- ½ cucharadita de tabasco
- 1 cucharada de vinagre de vino tinto
- ¼ de cucharadita de sal
- 150 g de tomate frito
Tempura
- 50 g de harina de repostería
- 50 g de maicena
- ½ sobre de levadura química en polvo
- 170 g de agua muy fría
Acabado y presentación
- 300 g de aceite para freír
- 1 pellizco de sal fina
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2334 kJ / 558 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Sacharidy
- 28.33 g
- Tuk
- 47.08 g
- Vláknina
- 2.62 g
Alternativní recepty
Tempura de verduras (masa japonesa para rebozar)
15 Min
Xuxos de crema
1h 30min
Tostadas con cangrejo y huevos de codorniz
45 min
Alioli
10 Min
Salsa brava
10 Min
Ebi tempura (langostinos en tempura)
30 min
Pan chino
1 Std. 15 Min
Patatas de feria
1 Std. 15 Min
Sándwich de ensalada César
20min
Patatas fritas con beicon y queso (bacon cheese fries) y salsa ranchera
30 min
Patatas "de luxe"
30 min
Bambas de nata
1 Std. 50 Min