
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Maionese
- 250 g óleo
- 1 ovo
- 1 dente de alho
- 10 g vinagre de vinho branco
- 1 c. chá de mostarda
- 5 gotas de molho inglês
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
Soufflé
- Manteiga q.b. p/ untar
- 200 g espinafres descongelados, bem espremidos
- 100 g água
- 1 c. chá de sal
- 6 claras de ovo
- 125 g atum em lata escorrido
- 30 g farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar
- 100 g leite
- 1 pitada de pimenta
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 709.1 kcal / 2967 kJ
- Protein
- 18.2 g
- Tuk
- 67.5 g
- Sacharidy
- 9.3 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Nasycený tuk
- 6.1 g
- Sodík
- 1153 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soufflé de peixe
1hod. 10min
Crepes de pescada
1hod. 15min
Bacalhau espiritual
50min
Pudim de peixe da avó Titão
2hod. 30min
Soufflé de peixe
1hod.
Torta de camarão
45min
Empada de pato com alho francês
13hod. 10min
Torta de bacalhau
2hod. 15min
Rolo de pescada e salmão
1hod. 15min
Fricassé de pescada
1hod. 10min
Soufflé de queijo
50min
Bacalhau à abade de Priscos
50min