Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Maionese
- 250 g óleo
- 1 ovo
- 1 dente de alho
- 10 g vinagre de vinho branco
- 1 c. chá de mostarda
- 5 gotas de molho inglês
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
Soufflé
- Manteiga q.b. p/ untar
- 200 g espinafres descongelados, bem espremidos
- 100 g água
- 1 c. chá de sal
- 6 claras de ovo
- 125 g atum em lata escorrido
- 30 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 100 g leite
- 1 pitada de pimenta
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2967 kJ / 709.1 kcal
- Protein
- 18.2 g
- Sacharidy
- 9.3 g
- Tuk
- 67.5 g
- Nasycený tuk
- 6.1 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 1153 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soufflé de atum e cebolinho
1h 5 min.
Soufflé de peixe
1 Std.
Rolo de pescada e salmão
1h 15min
Soufflé de bacalhau e tomate seco
1 Std.
Ovos verdes
40 Min
Bacalhau com espinafres e cenoura e Creme de curgete e cenoura
1 Std.
Esparregado
20 Min
Bacalhau espiritual
50 Min
Soufflé de peixe
1h 10min
Bacalhau à abade de Priscos
50 Min
Quiche de três tomates
1h 5 min.
Quiche de alho-francês e camarão
1h 10min