Soufflé de atum

Soufflé de atum

3.3 9 rating
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 15min.
4 doses

Suroviny

Maionese
  • óleo
    250 g
  • ovo
    1
  • dente de alho
    1
  • vinagre de vinho branco
    10 g
  • mostarda
    1 c. chá de
  • molho inglês
    5 gotas de
  • sal
    ½ c. chá de
  • pimenta
    1 pitada de
Soufflé
  • Manteiga q.b. p/ untar
  • espinafres descongelados, bem espremidos
    200 g
  • água
    100 g
  • sal
    1 c. chá de
  • claras de ovo
    6
  • atum em lata escorrido
    125 g
  • farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar
    30 g
  • leite
    100 g
  • pimenta
    1 pitada de

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 dose

Sodík 1153 mg
Protein 18.2 g
Kalorie 2967 kJ / 709.1 kcal
Tuk 67.5 g
Vláknina 1.4 g
Nasycený tuk 6.1 g
Sacharidy 9.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...