Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 dentes de alho
- 150 g alho-francês cortado em pedaços
- 10 g coentros
- 50 g manteiga
- 1000 g lulas inteiras médias limpas
- 250 g batata cortada em pedaços pequenos
- 150 g cenoura cortada em pedaços pequenos
- 1 ½ c. chá de sal
- 100 g miolo de camarão cortado em pedaços pequenos
- 120 g cebola cortada em pedaços
- 40 g azeite
- 150 g tomate em pedaços
- 15 g farinha
- 1 pitada de pimenta
- 50 g vinho branco
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1580.6 kJ / 377.8 kcal
- Protein
- 30.9 g
- Sacharidy
- 25.3 g
- Tuk
- 16.2 g
- Nasycený tuk
- 5.9 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 779 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Massada de lulas
35 Min
Lulas com molho mostarda e arroz
50 Min
Feijoada de chocos
40 λεπτ.
Feijão branco com lulas e chouriço
45min
Sapateira na casquinha
30 Min
Lulas guisadas
50 Min
Arroz de polvo
1h 15min
Arroz de polvo à espanhola
1h 30min
Feijoada de chocos
45min
Feijoada de polvo
1h 30min
Lulas recheadas
1h 15min
Polvo à lagareiro
1h 30min