Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g azeite
- 2 dentes de alho
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 10 g coentros
- 10 g salsa
- 150 g toucinho cortado em cubos
- 600 g entrecosto cortado em pedaços pequenos
- 1 c. chá de sal
- 1 folha de louro
- 50 g vinho branco
- 20 g concentrado de tomate
- 100 g chouriço cortado em rodelas
- 500 g feijoca cozida escorrida
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 492 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 41 g
Alternativní recepty
Carne de porco em vinha d’alhos
48 Std.
Grão à alentejana
1 godz. 15 min
Feijoada
1 Std. 10 Min
Jardineira de carne
1 godz. 5 min
Feijoada de porco com feijão-preto
12 godz. 50 min
Guisado de porco com grão
1h 45min
Rancho
2 godz. 45 min
Carne de porco à alentejana
2h 30min
Bifinhos rápidos
25 Min
Frango com cerveja
40 Min
Guisado de frango com chouriço e grão
40 Min
Guisado de frango com feijão-branco e manjericão
35 Min