Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 postas de pescada (1200 g aprox.)
- 2 pitada de sal
- 2 pitada de pimenta
- 200 g cebola cortada em pedaços
- 1 dente de alho
- 400 g tomate em pedaços
- 10 g coentros
- 25 g azeite
- 1 folha de louro
- 1000 g ervilhas descongeladas
- 150 g vinho branco
- 100 g água
- Hortelã picada q.b. p/ servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 904 kJ / 229 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 78 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filetes de peixe com legumes em papelote
1 godz. 10 min
Frango estufado com ervilhas e cerveja
45 min
Jardineira de carne
1h 5min
Pescada com batatas ao vapor
40 min
Caldeirada de peixe
45 min
Carne estufada com puré de batata e cenoura
50 min
Caldeirada de Lulas
45 min
Filetes de linguado com molho de tomate e manjericão
40 min
Salada de feijão-frade e bacalhau
30 min
Cavala a vapor com esmagada de grão
40 min
Pescada cozida com cebolada de cogumelos
40 min
Estufado de peixe com camarão e ameijoas
40 min