Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 postas de pescada (1200 g aprox.)
- 2 pitada de sal
- 2 pitada de pimenta
- 200 g cebola cortada em pedaços
- 1 dente de alho
- 400 g tomate em pedaços
- 10 g coentros
- 25 g azeite
- 1 folha de louro
- 1000 g ervilhas descongeladas
- 150 g vinho branco
- 100 g água
- Hortelã picada q.b. p/ servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 904 kJ / 229 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 78 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pescada com batatas ao vapor
40 Min
Guisado de lulas e feijão com arroz
1 Std.
Massa guisada com carne
45 Min
Jardineira de carne
1h 5min
Arroz de carapau - Kedgeree
1 Std.
Arroz de peixe
55min
Frango estufado com ervilhas e cerveja
45 Min
Pescada cozida com cebolada de cogumelos
40 Min
Lulas guisadas com feijão-manteiga
1 Std. 20 Min
Lulas guisadas
50min
Caldeirada de Lulas
45 Min
Arroz de polvo
1 Std. 15 Min