Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Nem cuon de rúcula y requesón
- 40 g de queso parmesano
- 10 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 200 g de requesón
- 1 cucharada de aceite de girasol (15 g)
- 10 ramitas de cebollino fresco picado
- 2 - 3 gotas de tabasco
- 1 pellizco de sal
- 1 lechuga romana
- 60 g de rúcula
- 12 - 24 hojas de albahaca fresca
- 30 g de berros
- 12 obleas de arroz (para rollitos vietnamitas)
Crema de lechuga
- 200 g de agua
- 80 g de mantequilla
- 1 pellizco de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 990 kJ / 237 kcal
- Protein
- 7.08 g
- Sacharidy
- 11.53 g
- Tuk
- 18.05 g
- Vláknina
- 0.89 g
Alternativní recepty
Aceite de albahaca
20 min
Pepinos con algas wakame (Sunomono)
40min
Pappardelle de calabaza con pesto de avellanas y brócoli
20 min
Aceites de hierbas frescas (de utilización inmediata)
20 min
Gazpacho con cúrcuma
2h
Berenjenas con salsa de miso
1h
Curry indio de verduras
40min
Ensalada de algas y setas
40min
Ensalada con tortitas de amaranto y atún (sin gluten)
20 min
Sopa de miso
25 min
Tzatziki (dip de yogur y pepino)
10h 5min
Hummus
5 min