Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Curry
- 2 - 3 guindillas rojas thai (5 g) sin semillas
- 2 - 3 chile verde fresco (45 g) sin semillas
- 1 ramillete de cilantro fresco (solo las hojas, aprox. 15 g)
- 40 - 50 g de cebolla roja
- 1 - 2 dientes de ajo
- ¼ cucharadita de comino molido
- ¼ de cucharadita de pimienta negra molida
-
1
trozo de raíz de galanga fresca (5 g)
nebo 1 trozo de raíz de jengibre fresca (5 g) - 1 - 2 pellizcos de sal
- 30 g de aceite de girasol
- 150 g de leche de coco
- 1 trozo de queso panela (queso fresco mexicano)
Verduras
- 100 g de aceite
- 150 g de cebolleta en dados de 2x2 cm
- 2 berenjenas (700 g aprox.) en dados de 2x2 cm
- 150 g de tirabeques
- ½ de sal
Emplatado
- 3 ramitas de cilantro fresco solo las hojas
- 3 cucharadas de cebolla frita crujiente
- 4 ramitas de albahaca fresca solo las hojas
- 6 pellizcos de ito togarashi (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 987 kJ / 36 kcal
- Protein
- 2.4 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 21.2 g
- Vláknina
- 5.7 g
Alternativní recepty
Curry de garbanzos (Chana masala)
20 min
Berenjenas y calabacines marinados
1h 30min
Pepinos con algas wakame (Sunomono)
40min
Rollitos de jade (rollitos vegetales)
25 min
Gazpacho con cúrcuma
2h
Berenjenas con salsa de miso
1h
Curry indio de verduras
40min
Berenjenas rellenas y salsa de yogur con azafrán - Irán
1h
Chile vegetariano
1 godz. 5 min
Sopa de shiitake, lima y azafrán
25 min
Berenjenas con salsa de miso
50min
Sopa de miso
25 min