
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pan di Spagna
- burro q.b. per imburrare
- 250 g di farina tipo 00
- 10 g di cacao amaro in polvere (volitelně)
- 1 pizzico di sale
- 2 cucchiaini di lievito in polvere per dolci
- 250 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia i semini
- 2 uova
- 1 cucchiaino di aceto bianco
- 1 cucchiaino di bicarbonato di sodio
- 240 g di latticello
-
2
cucchiaini di colorante alimentare rosso
nebo 15 - 20 gocce di colorante alimentare rosso
Crema
- 500 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 250 g di formaggio fresco spalmabile
- 250 g di mascarpone
- 150 g di zucchero a velo
- 1 - 2 cucchiai di codette colorate preferibilmente rosse
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 594 kcal / 2485.3 kJ
- Protein
- 7.5 g
- Tuk
- 39.5 g
- Sacharidy
- 54.3 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Nasycený tuk
- 23.4 g
- Sodík
- 401.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frosted carrot cake
1h 25min
Crema mousseline
1h
Torta Red velvet
3h
Piccole lemon meringue pie
2h 35min
Girelle alla cannella
4h 10min
Torta bavarese al cioccolato bianco e frutti rossi
7h 30min
Blueberry cupcake
1h 55min
Pastéis de nata
1h
Naked cake al cioccolato
4h
Torta brownie al cioccolato e crema al caramello salato
2h 35min
Éclair come un Paris-Brest
5h
Ganache al cioccolato bianco
12h 20min