Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pan di Spagna
- burro q.b. per imburrare
- 250 g di farina tipo 00
- 10 g di cacao amaro in polvere (volitelně)
- 1 pizzico di sale
- 2 cucchiaini di lievito in polvere per dolci
- 250 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 2 uova
- 1 cucchiaino di aceto bianco
- 1 cucchiaino di bicarbonato di sodio
- 240 g di latticello
-
2
cucchiaini di colorante alimentare rosso
nebo 15 - 20 gocce di colorante alimentare rosso
Crema
- 500 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 250 g di formaggio fresco spalmabile
- 250 g di mascarpone
- 150 g di zucchero a velo
- 1 - 2 cucchiai di codette colorate, preferibilmente rosse
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 2485.3 kJ / 594 kcal
- Protein
- 7.5 g
- Sacharidy
- 54.3 g
- Tuk
- 39.5 g
- Nasycený tuk
- 23.4 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 401.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ganache al cioccolato
12h 20min
Cake pops
4h 25min
New York cheesecake
6h 30min
Torta tripla al cioccolato
3 Std. 55 Min
Ganache al cioccolato bianco
12h 20min
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3h 30min
Naked cake al cioccolato
4 Std.
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20min
Lemon meringue pie
3ωρ.
Mini muffin con frosting al mascarpone
1h
Cupcake velluto rosso per S.Valentino
50 Min
Torta Red velvet
3ωρ.