Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di panna (35% di grassi)
- 325 g di cioccolato fondente a pezzi
- 60 g di zucchero
- 90 g di burro a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 15054 kJ / 3598 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 235 g
- Tuk
- 289 g
- Vláknina
- 26 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Glassa di zucchero
10min
Glassa al cioccolato
20 min
Ganache al cioccolato bianco
12 Std. 20 Min
Macaron al cioccolato
24 Std.
Mousse al cioccolato bianco e lamponi, con glassa a specchio e pandoro (di LuCake)
2h 20min
Dacquoise ai lamponi
3hod.
Torta bavarese al cioccolato bianco e frutti rossi
7h 30min
Pasta sablé al cacao
1h 10min
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20 min
Pasta biscotto
1h
Cioccolato temperato
15min
Cream tart
4h