
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di panna (35% di grassi)
- 325 g di cioccolato fondente a pezzi
- 60 g di zucchero
- 90 g di burro a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 15054 kJ / 3598 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 235 g
- Tuk
- 289 g
- Vláknina
- 26 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mousse al cioccolato bianco e lamponi, con glassa a specchio e pandoro (di LuCake)
2hod. 20min
Glassa al cioccolato
20min
Glassa di zucchero
10min
Cream tart
4hod.
Bignè con pere e caramello al burro salato
5hod. 30min
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20min
Bavarese su dacquoise alle nocciole con cremoso al cioccolato
11hod.
Chiffon cake alla vaniglia con crema al latte
5hod.
Ganache al cioccolato bianco
12hod. 20min
Crema al burro al cacao
10min
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25min