Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Torta red velvet
- 2 uova (da 60 g)
- 300 g di yogurt naturale bianco
- 150 g di burro morbido a pezzi
- 375 g di zucchero
- 375 g di farina tipo 00
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- ½ cucchiaino di colorante alimentare rosso in gel o in polvere (vedere consigli)
- 50 g di cacao amaro in polvere
- 20 g di aceto di vino bianco
- 10 g di lievito in polvere per dolci
Frosting al formaggio
- 300 g di zucchero
- 1 limone, la scorza (senza la parte bianca)
- 150 g di burro a temperatura ambiente a pezzi
- 525 g di formaggio fresco spalmabile
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 2309 kJ / 552 kcal
- Protein
- 8.1 g
- Sacharidy
- 65.3 g
- Tuk
- 28.7 g
- Vláknina
- 1.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta meringa alle nocciole con crema alla banana e toffee
3 Std. 30 Min
Torta a strati mascarpone e lamponi
5h
Torta tripla al cioccolato
3h 55 min
Crema al burro al cacao
10min
Glassa al cioccolato
20 min
Panna montata
10min
Glassa di zucchero
10min
Danish layer cake
4h
Éclair fragole e cioccolato bianco
12 Std.
Lemon meringue pie
3h
Red velvet cake
1 Std. 15 Min
Chiffon cake alla vaniglia con crema al latte
5h