
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Torta red velvet
- 2 uova (da 60 g)
- 300 g di yogurt naturale bianco
- 150 g di burro morbido a pezzi
- 375 g di zucchero
- 375 g di farina tipo 00
- 1 stecca di vaniglia i semini estratti
- ½ cucchiaino di colorante alimentare rosso in gel o in polvere (vedere consigli)
- 50 g di cacao amaro in polvere
- 20 g di aceto di vino bianco
- 10 g di lievito in polvere per dolci
Frosting al formaggio
- 300 g di zucchero
- 1 limone la scorza (senza la parte bianca)
- 150 g di burro a temperatura ambiente a pezzi
- 525 g di formaggio fresco spalmabile
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 552 kcal / 2309 kJ
- Protein
- 8.1 g
- Tuk
- 28.7 g
- Sacharidy
- 65.3 g
- Vláknina
- 1.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema mousseline
1hod.
Glassa al burro
10min
Victoria sponge
1hod. 30min
Piccole lemon meringue pie
2hod. 35min
Torta bavarese al cioccolato bianco e frutti rossi
7hod. 30min
Pasta choux al cacao
1hod. 10min
Crostata al frutto della passione e vaniglia
23hod.
Cupcake gigante
1hod. 30min
Naked cake al cioccolato
4hod.
Paris Brest
3hod. 30min
Ganache al cioccolato bianco
12hod. 20min
Red velvet cake
1hod. 15min