Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Torta red velvet
- 2 uova (da 60 g)
- 300 g di yogurt naturale bianco
- 150 g di burro morbido a pezzi
- 375 g di zucchero
- 375 g di farina tipo 00
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- ½ cucchiaino di colorante alimentare rosso in gel o in polvere (vedere consigli)
- 50 g di cacao amaro in polvere
- 20 g di aceto di vino bianco
- 10 g di lievito in polvere per dolci
Frosting al formaggio
- 300 g di zucchero
- 1 limone, la scorza (senza la parte bianca)
- 150 g di burro a temperatura ambiente a pezzi
- 525 g di formaggio fresco spalmabile
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 2309 kJ / 552 kcal
- Protein
- 8.1 g
- Sacharidy
- 65.3 g
- Tuk
- 28.7 g
- Vláknina
- 1.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mousse al cioccolato bianco e lamponi, con glassa a specchio e pandoro (di LuCake)
2h 20 min
Cupcake alla vaniglia
1h 30min
Rainbow cake (Torta Arcobaleno)
4 Std. 30 Min
Crema al burro al cacao
10min
Glassa di zucchero
10min
Freakshake gusto macarons
2 godz. 40 min
Crostata al frutto della passione e vaniglia
23 Std.
Ganache al cioccolato bianco
12h 20min
Cupcake velluto rosso per S.Valentino
50 min
Blu frosting cupcake
1h 30min
Red velvet cake
1h 15 min
Waffles alla panna
1h 15 min