Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pan di Spagna al cioccolato
- 200 g di burro morbido a pezzi
- 180 g di farina tipo 00 + q.b.
- 100 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 6 uova (da 60 g)
- 180 g di zucchero
- 50 g di cacao amaro in polvere
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
- 1 pizzico di sale
Farcitura
- 1000 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 80 g di zucchero a velo
Terminare la preparazione
-
60
g di Kirsch
nebo 60 g di Maraschino (liquore alle ciliegie) - 60 g di acqua
-
ciliegie sciroppate q.b.
nebo amarene sciroppate q.b. - scaglie di cioccolato q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 3309 kJ / 791 kcal
- Protein
- 9.2 g
- Sacharidy
- 68.7 g
- Tuk
- 52.2 g
- Vláknina
- 1.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan di Spagna
1h
Torta ai frutti esotici
8h 10 min
Cupcake alle mele con frosting alla ricotta e cannella
55min
Torta brownie al cioccolato e crema al caramello salato
2 Std. 35 Min
Torta multistrato alle fragole con croccante a nido d'ape
1h 20 min
Torta a strati mascarpone e lamponi
5 Std.
Cupcake al cioccolato con ganache alle fragole
3 Std. 25 Min
Chiffon cake alla vaniglia con crema al latte
5 Std.
Devil's food cake (Torta del Diavolo)
5 Std.
Glassa al cioccolato
20 Min
Rainbow cake (Torta Arcobaleno)
4hod. 30min
Torta Bimby® ai mirtilli
1 Std. 15 Min