Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pan di Spagna al cioccolato
- burro q.b.
- farina tipo 00 q.b.
- 100 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 200 g di burro morbido a pezzi
- 6 uova (da 60 g)
- 180 g di zucchero
- 180 g di farina tipo 00
- 50 g di cacao amaro in polvere
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
- 1 pizzico di sale
Farcitura
- 1000 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 40 g di zucchero a velo
- 40 g zucchero a velo
Terminare la preparazione
-
60
g di Kirsch
nebo 60 g di Maraschino (liquore alle ciliegie) - 60 g di acqua
-
300
g di ciliegie sciroppate a metà + q.b. per guarnire
nebo 300 g di amarene sciroppate sciroppate a metà + q.b. per guarnire - scaglie di cioccolato q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 3309 kJ / 791 kcal
- Protein
- 9.2 g
- Sacharidy
- 68.7 g
- Tuk
- 52.2 g
- Vláknina
- 1.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta Saint Honoré all'italiana
22 godz.
Torta Sacher
3 Std. 30 Min
Torta bavarese al cioccolato bianco e frutti rossi
7 godz. 30 min
Bignè con crema pasticcera
3 Std.
Bavarese al frutto della passione
3 Std.
Pan di Spagna
1 Std.
Torta ai frutti esotici
8 Std. 10 Min
Bignè menta e cioccolato
4 Std.
Zuccotto ubriaco con glassa al cioccolato bianco
2h
Torta cappuccino
2h
Bignè con crema chantilly e frutti rossi
2u. 30min
Torta alle 3 mousse
5 Std. 30 Min