
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cannoli
- 90 g di zucchero
- 2 uova
- 90 g di burro
- 100 g di latte
- 1 cucchiaino di vaniglia in polvere
- 5 g di succo di limone, spremuto fresco
- ½ bustina di lievito in polvere per dolci
- 450 g di farina tipo 00
Crema chantilly
- 200 g di latte
- 1 uovo
- ½ stecca di vaniglia i semini
- 1 pizzico di sale
- 50 g di zucchero
- 30 g di farina tipo 00
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- zucchero a velo q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 69.2 kcal / 289.5 kJ
- Protein
- 1.5 g
- Tuk
- 2.7 g
- Sacharidy
- 9 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan di Spagna
1 Std.
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Crema chantilly con gocce di cioccolato
20 Min
Diplomatica
3 Std. 30 Min
Bignè con crema al pistacchio
3 Std.
Bignè alla crema di ricotta
2 Std. 30 Min
Crema Bimby ® al pistacchio
50 Min
Bignè con crema chantilly e frutti rossi
2 Std. 30 Min
Bignè al cioccolato
3 Std.
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25 Min
Crema chantilly
35 Min
Bignè con crema pasticcera
3 Std.