Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cannoli
- 90 g di zucchero
- 2 uova
- 90 g di burro
- 100 g di latte
- 1 cucchiaino di vaniglia in polvere
- 5 g di succo di limone, spremuto fresco
- ½ bustina di lievito in polvere per dolci
- 450 g di farina tipo 00
Crema chantilly
- 200 g di latte
- 1 uovo
- ½ stecca di vaniglia, i semini
- 1 pizzico di sale
- 50 g di zucchero
- 30 g di farina tipo 00
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- zucchero a velo q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 289.5 kJ / 69.2 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 2.7 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cannolo scomposto
3h
Piccoli coni siciliani
1 godz. 45 min
Torta Diplomatica
3h
Krapfen di patate ripieni
2h 30min
Profiterole bianco
3h 15min
Bignè con crema al pistacchio
3h
Cartocci e viennesi siciliani
3h 15min
Cannoli siciliani (alla maniera de i Soprano)
1h 5min
Rame di Napoli
3h
Bignè al cioccolato
3h
Brioche col tuppo
3h 30min
Bignè con crema pasticcera
3h