
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta sfoglia
- 200 g di farina 380 w + q.b. per infarinare (vedere varianti)
- 5 g di latte in polvere
- 50 g di cubetti di ghiaccio
- 35 g di latte intero
- 20 g di panna fresca liquida
- 2 g di malto in polvere di orzo oppure liquido
- 25 g di zucchero semolato
- 7 g di lievito di birra fresco
- 3 g di sale
- 125 g di burro freddo
Finitura
- 100 g di confettura di albicocche
- 50 g di zucchero a velo
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 291 kcal / 1219 kJ
- Protein
- 3.8 g
- Tuk
- 40.3 g
- Sacharidy
- 37.3 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Semifreddo alla panna con lamine di cioccolato
8 Std. 45 Min
Baguette
4 Std.
Tortelli bolognesi sfiziosi
3 Std. 40 Min
Tartufo al cioccolato
11 Std. 20 Min
Croissant al cioccolato
3 Std. 35 Min
Croissant
7 Std. 30 Min
Krapfen ripieni alla confettura di albicocche
2 Std. 30 Min
Girelline alla crema e cioccolato (di Luca Montersino)
6 Std.
Brioche con tacchino arrosto e pomodoro fresco
5 Std. 30 Min
Pain au chocolat
5 Std.
Ravioli al radicchio
1 Std. 10 Min
Croissant francese
5 Std. 20 Min