Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta sfoglia
- 200 g di farina 380 w + q.b. per infarinare (vedere varianti)
- 5 g di latte in polvere
- 50 g di cubetti di ghiaccio
- 35 g di latte intero
- 20 g di panna fresca liquida
- 2 g di malto in polvere di orzo oppure liquido
- 25 g di zucchero semolato
- 7 g di lievito di birra fresco
- 3 g di sale
- 125 g di burro freddo
Finitura
- 100 g di confettura di albicocche
- 50 g di zucchero a velo
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1219 kJ / 291 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Sacharidy
- 37.3 g
- Tuk
- 40.3 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bomboloni al forno
3 Std. 35 Min
Sacher Torte
2h 30min
Cannoli al nocciolato
20 Min
Panini rosette
23h 20min
Gelato alla vaniglia (Bimby Friend)
10hod. 30min
Girelline alla crema e cioccolato (di Luca Montersino)
6 godz.
Rosette
5 Std. 20 Min
Croissant
7h 30min
Croissant al cioccolato
3 Std. 35 Min
Croissant francese
5 Std. 20 Min
Girelle al cioccolato
9 Std. 40 Min
Baguette
4 Std.