Croissant all'albicocca (di Luca Montersino)

Croissant all'albicocca (di Luca Montersino)

4.0 13 hodnocení
Příprava 1hod.
Celkový 5hod.
8 pezzi

Suroviny

Pasta sfoglia
  • 200 g farina 380 w + q.b. per infarinare (vedere varianti)
  • 5 g di latte in polvere
  • 50 g di cubetti di ghiaccio
  • 35 g di latte intero
  • 20 g di panna fresca liquida
  • 2 g di malto in polvere di orzo oppure liquido
  • 25 g di zucchero semolato
  • 7 g di lievito di birra fresco
  • 3 g di sale
  • 125 g di burro freddo
Finitura
  • 100 g di confettura di albicocche
  • 50 g zucchero a velo

Obtížnost

obtížné


Nutriční hodnoty na 1 pezzo

Protein 3.8 g
Kalorie 1219 kJ / 291 kcal
Tuk 40.3 g
Vláknina 0.9 g
Sacharidy 37.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...