Croissant all'albicocca (di Luca Montersino)

Croissant all'albicocca (di Luca Montersino)

3.9 12 hodnocení
Příprava 1hod.
Celkový 5hod.
8 pezzi

Suroviny

Pasta sfoglia
  • di farina 380 w + q.b. per infarinare (vedere varianti)
    200 g
  • di latte in polvere
    5 g
  • di cubetti di ghiaccio
    50 g
  • di latte intero
    35 g
  • di panna fresca liquida
    20 g
  • di malto in polvere di orzo oppure liquido
    2 g
  • di zucchero semolato
    25 g
  • di lievito di birra fresco
    7 g
  • di sale
    3 g
  • di burro freddo
    125 g
Finitura
  • di confettura di albicocche
    100 g
  • di zucchero a velo
    50 g

Nutriční hodnoty na 1 pezzo

Kalorie 291 kcal / 1219 kJ
Protein 3.8 g
Tuk 40.3 g
Sacharidy 37.3 g
Vláknina 0.9 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...