Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta sfoglia
- 200 g di farina 380 w + q.b. per infarinare (vedere varianti)
- 5 g di latte in polvere
- 50 g di cubetti di ghiaccio
- 35 g di latte intero
- 20 g di panna fresca liquida
- 2 g di malto in polvere di orzo oppure liquido
- 25 g di zucchero semolato
- 7 g di lievito di birra fresco
- 3 g di sale
- 125 g di burro freddo
Finitura
- 100 g di confettura di albicocche
- 50 g di zucchero a velo
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1219 kJ / 291 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Sacharidy
- 37.3 g
- Tuk
- 40.3 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zufoli
5h
Zelten
2 Std. 55 Min
Panettone farcito
6h 45min
Baguette
4h
Panini di San Gallo
26h 30min
Chiacchiere salate
55 分钟
Danesi alle pesche (di Luca Montersino)
Keine Bewertungen
Croissant
7h 30min
Rose all'uvetta sultanina e mirtilli
14u. 30min
Croissant al cioccolato
3sa 35 dk
Bomboloni al forno
3sa 35 dk
Brioches
4h 50 min.