Zařízení & příslušenství
花椰菜炒干貝
Příprava 10min.
Celkový 20min.
4 人份
Suroviny
-
蒜頭15 克
-
油10 克
-
綠花椰菜 切小朵200 克
-
水15 克
-
100 克 小干貝, (整顆)干貝 橫剖100 克
-
枸杞1 茶匙
-
鹽½ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
382.1 mg
Protein
4.3 g
Kalorie
220.5 kJ /
52.8 kcal
Tuk
2.7 g
Vláknina
1.2 g
Nasycený tuk
9.5 g
Sacharidy
3.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
春季食療
8 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan