Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Chicken and Ham Filling
- 800 g chicken meat, boneless and skinless, mixture of breast and thigh, diced (2 cm)
- 220 g shredded ham hock
- 4 sprigs fresh tarragon, leaves only, roughly chopped
- 4 sprigs fresh parsley, leaves only, roughly chopped
- 2 tsp garlic powder
- 2 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground white pepper
Pie
- 700 g water
- 250 g fine asparagus, trimmed
- 550 g strong white bread flour, plus extra for dusting
- 70 g unsalted butter, diced
- 1 tsp fine sea salt
- 100 g lard, diced, plus extra for greasing
- 1 medium egg, beaten
- Nutriční hodnoty
- na 1 slice
- Kalorie
- 2525 kJ / 603 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 27 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cottage Pie
1h 10min
Peshwari Naans
2 Std.
Welsh Rarebit with Branston Pickle
20min
Chocolate Fondants
40min
Cottage pie
1h 15min
Lasagne Bolognese
2 Std. 30 Min
Steak Provençal Pie
2 godz. 15 min
Pork Stuffing Balls
1 Std. 5 Min
Christmas Bread Sauce
15 Min
Toad in the Hole
1h
Chicken and Leek Pie
1 Std. 20 Min
Yorkshire Pudding
1h