Zařízení & příslušenství
Sourdough soup (White borscht)
Příprava 20min.
Celkový 96hod. 30min.
4 portions
Suroviny
Sourdough starter
-
wholemeal plain flour150 g
-
warm water1000 g
-
rye bread (approx. 2-3 slices), cut into quarters45 g
-
garlic clove cut into slices1
Soup
-
brown onion cut into halves70 g
-
garlic cloves2
-
olive oil20 g
-
bacon cut into cubes (1 cm)100 - 150 g
-
Polish sausage cut into slices (0.5 cm)100 g
-
water700 g
-
potatoes peeled and cut into cubes (1 cm)200 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tbsp
-
dried bay leaves2
-
allspice berries or ¼ tsp ground allspice3
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
dried porcini mushrooms cut into thirds, soaked8
-
dried marjoram2 tsp
-
fresh horseradish (volitelně) grated1 tsp
-
sour cream50 g
-
hard-boiled eggs4
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
691.3 mg
Protein
19.7 g
Kalorie
2428.9 kJ /
580.5 kcal
Tuk
32.2 g
Vláknina
4.2 g
Nasycený tuk
10.4 g
Sacharidy
52.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Sauerkraut soup
50 Min
Chilli oil
25 Min
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
1 Std. 50 Min
Beef pierogi
1 Std.
Irish hot chocolate
10 Min
Mussels in spicy tomato sauce
45 Min
Chicken galantine with dill yoghurt
3 Std. 25 Min
Strawberry Mousse Waffle Cones
1 Std. 30 Min
Spiced fennel and silverbeet with fried eggs
35 Min
Grisons barley soup
1 Std. 15 Min
Ukrainian borscht
35 Min
Peking-style duck pancakes (MEATER+®)
8 Std. 50 Min