Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sourdough starter
- 150 g wholemeal plain flour
- 1000 g warm water
- 45 g rye bread (approx. 2-3 slices), cut into quarters
- 1 garlic clove, cut into slices
Soup
- 70 g brown onion, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 100 - 150 g bacon, cut into cubes (1 cm)
- 100 g Polish sausage, cut into slices (0.5 cm)
- 700 g water
- 200 g potatoes, peeled and cut into cubes (1 cm)
- 2 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 2 dried bay leaves
- 3 allspice berries or ¼ tsp ground allspice
- ¼ tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 8 dried porcini mushrooms, cut into thirds, soaked
- 2 tsp dried marjoram
- 1 tsp fresh horseradish, grated (volitelně)
- 50 g sour cream
- 4 hard-boiled eggs
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2428.9 kJ / 580.5 kcal
- Protein
- 19.7 g
- Sacharidy
- 52.8 g
- Tuk
- 32.2 g
- Nasycený tuk
- 10.4 g
- Vláknina
- 4.2 g
- Sodík
- 691.3 mg
Alternativní recepty
Ukrainian borscht
35min
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
50min
Spumone al caffè
5min
Avocado sorbet (palate cleanser)
10min
Blueberry Jam
35min
Roasted peach ice-cream
25h 20min
Sweet potato cheesecake bars
2 Std.
Pisco sour
10min
Antonio Bachour: Passion Fruit Fondue with Brioche and Tropical Fruit (Metric)
4 godz. 30 min
Bacon-wrapped turkey leg with potatoes
1h 40min
Potted baby vegetables
6h 15min
Gluten free spinach and lemon pasta
1h 20min