Zařízení & příslušenství
Sourdough soup (White borscht)
Příprava 20min.
Celkový 96hod. 30min.
4 portions
Suroviny
Sourdough starter
-
wholemeal plain flour150 g
-
warm water1000 g
-
rye bread (approx. 2-3 slices), cut into quarters45 g
-
garlic clove cut into slices1
Soup
-
brown onion cut into halves70 g
-
garlic cloves2
-
olive oil20 g
-
bacon cut into cubes (1 cm)100 - 150 g
-
Polish sausage cut into slices (0.5 cm)100 g
-
water700 g
-
potatoes peeled and cut into cubes (1 cm)200 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tbsp
-
dried bay leaves2
-
allspice berries or ¼ tsp ground allspice3
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
dried porcini mushrooms cut into thirds, soaked8
-
dried marjoram2 tsp
-
fresh horseradish (volitelně) grated1 tsp
-
sour cream50 g
-
hard-boiled eggs4
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
691.3 mg
Protein
19.7 g
Kalorie
2428.9 kJ /
580.5 kcal
Tuk
32.2 g
Vláknina
4.2 g
Nasycený tuk
10.4 g
Sacharidy
52.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Cabbage rolls
1hod. 50min.
Sauerkraut soup
50min.
Pâté en croûte
8hod. 45min.
Lamb and barley soup
50min.
Hungarian goulash
1hod. 30min.
Yoghurt cake
1hod. 40min.
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
2hod. 20min.
Country-style chicken liver fritters
35min.
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
3hod. 55min.
Creamy mustard chicken stew
40min.
Pickled watermelon rind
1hod. 30min.
Baked cherry crumble cheesecake
1hod. 25min.