Pierogi (Cheese dumplings)

Pierogi (Cheese dumplings)

4.6 45 hodnocení
Příprava 30min
Celkový 1hod. 30min
50 pieces

Suroviny

Cheese filling
  • water
    500 g
  • potatoes peeled and cut into pieces (3 cm)
    600 g
  • brown onion (approx. 1), cut into quarters
    150 g
  • salted butter
    50 g
  • semolina
    2 tsp
  • quark cheese (see Tips)
    500 g
  • sea salt to taste
    1 tsp
  • ground black pepper to taste
    1 tsp
Dough
  • warm water plus extra for sealing and boiling
    250 g
  • egg
    1
  • grapeseed oil
    2 tbsp
  • plain flour plus extra for dusting
    560 g
  • warm water for boiling
  • sea salt
    1 - 2 pinches
Topping
  • salted butter cut into cubes
    120 g
  • onion diced for garnishing
    180 g
  • fresh chives (volitelně) finely chopped for garnishing

Nutriční hodnoty na 1 piece

Kalorie 98.5 kcal / 412 kJ
Protein 2.6 g
Tuk 4.5 g
Sacharidy 11.9 g
Vláknina 0.7 g
Nasycený tuk 2.5 g
Sodík 130.9 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...