
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cheese filling
- 500 g water
- 600 g potatoes, peeled and cut into pieces (3 cm)
- 150 g brown onion (approx. 1), cut into quarters
- 50 g salted butter
- 2 tsp semolina
- 500 g quark cheese (see Tips)
- 1 tsp sea salt, to taste
- 1 tsp ground black pepper, to taste
Dough
- 250 g warm water, plus extra for sealing and boiling
- 1 egg
- 2 tbsp grapeseed oil
- 560 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 - 2 pinches sea salt
Topping
- 120 g salted butter, cut into cubes
- 180 g onion, diced for garnishing
- fresh chives, finely chopped for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 400 kJ / 95 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 4.5 g
- Nasycený tuk
- 1.8 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 91.3 mg
Alternativní recepty
Sauerkraut soup
50min
Mushroom and sauerkraut pierogi
2hod. 30min
Hazelnut meringue roulade
1hod. 30min
Borscht with Polish dumplings
1hod. 30min
Vienna sausages with split pea soup
1hod. 10min
Rogale (Polish brioche crescents) (Grace Mazur)
2hod. 25min
Poppy seed strudel
3hod. 15min
Polish crêpes
3hod. 35min
Polish doughnuts
2hod. 30min
Bulghur and lentil soup
1hod.
Tiraccino
1hod. 5min
Goulash soup
2hod. 35min