Zařízení & příslušenství
Pierogi (Cheese dumplings)
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 30min.
50 pieces
Suroviny
Cheese filling
-
water500 g
-
potatoes peeled and cut into pieces (3 cm)600 g
-
brown onion (approx. 1), cut into quarters150 g
-
salted butter50 g
-
semolina2 tsp
-
quark cheese (see Tips)500 g
-
sea salt to taste1 tsp
-
ground black pepper to taste1 tsp
Dough
-
warm water plus extra for sealing and boiling250 g
-
egg1
-
grapeseed oil2 tbsp
-
plain flour plus extra for dusting560 g
-
warm water for boiling
-
sea salt1 - 2 pinches
Topping
-
salted butter cut into cubes120 g
-
onion diced for garnishing180 g
-
fresh chives (volitelně) finely chopped for garnishing
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 piece
Sodík
130.9 mg
Protein
2.6 g
Kalorie
412 kJ /
98.5 kcal
Tuk
4.5 g
Vláknina
0.7 g
Nasycený tuk
2.5 g
Sacharidy
11.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Sauerkraut soup
50min.
Sernik rosa slice
3hod. 15min.
Duck ballotine
2hod. 45min.
Polish croquettes with mushrooms and sauerkraut
1hod. 20min.
Mushroom and sauerkraut pierogi
2hod. 30min.
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
1hod. 20min.
Placki
40min.
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1hod. 20min.
Ukrainian borscht
35min.
Polish crêpes
3hod. 35min.
Fortune cookies
2hod. 5min.
Borscht with Polish dumplings
1hod. 30min.