Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cheese filling
- 500 g water
- 600 g potatoes, peeled and cut into pieces (3 cm)
- 150 g brown onion (approx. 1), cut into quarters
- 50 g salted butter
- 2 tsp semolina
- 500 g quark cheese (see Tips)
- 1 tsp sea salt, to taste
- 1 tsp ground black pepper, to taste
Dough
- 250 g warm water, plus extra for sealing and boiling
- 1 egg
- 2 tbsp grapeseed oil
- 560 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 - 2 pinches sea salt
Topping
- 120 g salted butter, cut into cubes
- 180 g onion, diced for garnishing
- fresh chives, finely chopped for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 400 kJ / 95 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 4.5 g
- Nasycený tuk
- 1.8 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 91.3 mg
Alternativní recepty
Piernik (Polish honey cake)
2 Std. 50 Min
Pistachio Butter
15 Min
Karpatka
10u.
Vegetable fideuá
40 Min
Mimosa float
6 Std. 10 Min
Baked Cabbage Pierogis
2 Std. 30 Min
Honey crème caramels
25h 55min
Goat's cheese feta roulade
2 Std. 45 Min
Poppy seed strudel
3h 15min
Caipiroska
5 Min
Gin and cucumber cooler
10 Min
Aperol® Spritz
10 Min