Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cheese filling
- 500 g water
- 600 g potatoes, peeled and cut into pieces (3 cm)
- 150 g brown onion (approx. 1), cut into quarters
- 50 g salted butter
- 2 tsp semolina
- 500 g quark cheese (see Tips)
- 1 tsp sea salt, to taste
- 1 tsp ground black pepper, to taste
Dough
- 250 g warm water, plus extra for sealing and boiling
- 1 egg
- 2 tbsp grapeseed oil
- 560 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 - 2 pinches sea salt
Topping
- 120 g salted butter, cut into cubes
- 180 g onion, diced for garnishing
- fresh chives, finely chopped for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 400 kJ / 95 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 4.5 g
- Nasycený tuk
- 1.8 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 91.3 mg
Alternativní recepty
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1 Std. 10 Min
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
1 Std. 20 Min
Sauerkraut soup
50min
Tuna and olive empanaditas
4 Std. 5 Min
Halva semifreddo
7h 30 min
Borscht with Polish dumplings
1 Std. 30 Min
Poppy seed strudel
3h 15min
Quark
3 Std.
Polish doughnuts
2 Std. 30 Min
Eat your veggie gardens
15 Min
Ricotta gnocchi
2h
Gnocchi
1h 40min