Zařízení & příslušenství
Borscht with Polish dumplings
Příprava 55min.
Celkový 1hod. 30min.
8 portions
Suroviny
Porcini mushroom filling
-
dried porcini mushrooms30 g
-
water250 g
-
brown onion cut into quarters80 g
-
oil2 tsp
-
breadcrumbs30 g
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
lemon juice2 tsp
Dumplings
-
plain flour plus extra for dusting140 - 160 g
-
olive oil1 tbsp
-
lukewarm water70 g
Borscht
-
raw beetroot peeled and cut into quarters600 - 700 g
-
garlic cloves3
-
dried porcini mushrooms cut into slices5
-
water plus extra for boiling1400 g
-
sea salt plus extra to taste2 tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
-
raw sugar2 tbsp
-
dried bay leaves2
-
allspice berries5
-
white vinegar to taste2 - 3 tbsp
-
dried marjoram2 tbsp
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
701.1 mg
Protein
5.1 g
Kalorie
804.9 kJ /
191.6 kcal
Tuk
4.3 g
Vláknina
6.2 g
Nasycený tuk
0.8 g
Sacharidy
30.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Vegetarian Kitchen
87 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Greek Fava dip
50min.
Wholemeal Focaccia with Sautéed Vegetables (TM5)
Žádné hodnocení
Baked blueberry and hazelnut cheesecake
27hod.
Fruit ice cream
10min.
Vegetable pasta soup and pork roll with vegetables, puddings, muffins
1hod. 40min.
Apricot, Hazelnut and Feta Couscous with Mixed Vegetables
1hod. 15min.
Russian Beetroot Salad
1hod. 10min.
Pizza with Courgettes
2hod. 40min.
Vegetable-topped bread
40min.
Polish croquettes with mushrooms and sauerkraut
1hod. 20min.
Grain salad lettuce cups (Dani Valent)
1hod. 55min.
Gluten free pasta
50min.