
Zařízení & příslušenství
Borscht with Polish dumplings
Příprava 55min
Celkový 1hod. 30min
8 portions
Suroviny
Porcini mushroom filling
-
dried porcini mushrooms30 g
-
water250 g
-
brown onion cut into quarters80 g
-
oil2 tsp
-
breadcrumbs30 g
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
lemon juice2 tsp
Dumplings
-
plain flour plus extra for dusting140 - 160 g
-
olive oil1 tbsp
-
lukewarm water70 g
Borscht
-
raw beetroot peeled and cut into quarters600 - 700 g
-
garlic cloves3
-
dried porcini mushrooms cut into slices5
-
water plus extra for boiling1400 g
-
sea salt plus extra to taste2 tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
-
raw sugar2 tbsp
-
dried bay leaves2
-
allspice berries5
-
white vinegar to taste2 - 3 tbsp
-
dried marjoram2 tbsp
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
191.6 kcal /
804.9 kJ
Protein
5.1 g
Tuk
4.3 g
Sacharidy
30.2 g
Vláknina
6.2 g
Nasycený tuk
0.8 g
Sodík
701.1 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Vegetarian Kitchen
87 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland