Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Porcini mushroom filling
- 30 g dried porcini mushrooms
- 250 g water
- 80 g brown onion, cut into quarters
- 2 tsp oil
- 30 g breadcrumbs
- ¼ tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 2 tsp lemon juice
Dumplings
- 140 - 160 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 tbsp olive oil
- 70 g lukewarm water
Borscht
- 600 - 700 g raw beetroot, peeled and cut into quarters
- 3 garlic cloves
- 5 dried porcini mushrooms, cut into slices
- 1400 g water, plus extra for boiling
- 2 tsp sea salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 2 tbsp raw sugar
- 2 dried bay leaves
- 5 allspice berries
- 2 - 3 tbsp white vinegar, to taste
- 2 tbsp dried marjoram
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 804.9 kJ / 191.6 kcal
- Protein
- 5.1 g
- Sacharidy
- 30.2 g
- Tuk
- 4.3 g
- Nasycený tuk
- 0.8 g
- Vláknina
- 6.2 g
- Sodík
- 701.1 mg
Alternativní recepty
Beetroot gazpacho with horseradish créme
1 Std. 40 Min
Sauerkraut soup
50min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40min
Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter)
10min
Asian-style fish fillets
30min
Crêpes
1h 15min
Mint lemonade
5min
Vegetable pasta soup and pork roll with vegetables, puddings, muffins
1 Std. 40 Min
Ukrainian borscht
35min
Moroccan sweet pastry (Briouats)
35min
Potted baby vegetables
6 Std. 15 Min
Pierogi (Cheese dumplings)
1h 30min