Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Porcini mushroom filling
- 30 g dried porcini mushrooms
- 250 g water
- 80 g brown onion, cut into quarters
- 2 tsp oil
- 30 g breadcrumbs
- ¼ tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 2 tsp lemon juice
Dumplings
- 140 - 160 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 tbsp olive oil
- 70 g lukewarm water
Borscht
- 600 - 700 g raw beetroot, peeled and cut into quarters
- 3 garlic cloves
- 5 dried porcini mushrooms, cut into slices
- 1400 g water, plus extra for boiling
- 2 tsp sea salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 2 tbsp raw sugar
- 2 dried bay leaves
- 5 allspice berries
- 2 - 3 tbsp white vinegar, to taste
- 2 tbsp dried marjoram
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 804.9 kJ / 191.6 kcal
- Protein
- 5.1 g
- Sacharidy
- 30.2 g
- Tuk
- 4.3 g
- Nasycený tuk
- 0.8 g
- Vláknina
- 6.2 g
- Sodík
- 701.1 mg
Alternativní recepty
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 Min
Asparagus with Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1 Std.
Black-eyed bean stew with baby squid
5h 15min
Sauerkraut salad
10 Min
Turrón
Žádné hodnocení
Peas and jamon
40 Min
Obatzter (cheese spread)
10 Min
Sauerkraut soup
50 Min
Spaetzle
35 Min
Ukrainian borscht
35 Min
Rhubarb and blackberry breakfast tart
2h 20min
Rote Grutze (red fruit pudding)
2h 20min