Zařízení & příslušenství
Borscht with Polish dumplings
Příprava 55min.
Celkový 1hod. 30min.
8 portions
Suroviny
Porcini mushroom filling
-
dried porcini mushrooms30 g
-
water250 g
-
brown onion cut into quarters80 g
-
oil2 tsp
-
breadcrumbs30 g
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
lemon juice2 tsp
Dumplings
-
plain flour plus extra for dusting140 - 160 g
-
olive oil1 tbsp
-
lukewarm water70 g
Borscht
-
raw beetroot peeled and cut into quarters600 - 700 g
-
garlic cloves3
-
dried porcini mushrooms cut into slices5
-
water plus extra for boiling1400 g
-
sea salt plus extra to taste2 tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
-
raw sugar2 tbsp
-
dried bay leaves2
-
allspice berries5
-
white vinegar to taste2 - 3 tbsp
-
dried marjoram2 tbsp
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
701.1 mg
Protein
5.1 g
Kalorie
804.9 kJ /
191.6 kcal
Tuk
4.3 g
Vláknina
6.2 g
Nasycený tuk
0.8 g
Sacharidy
30.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Vegetarian Kitchen
87 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Sauerkraut soup
50min.
Tuscan bean soup
30min.
Pancakes with Cream and Pistachios (Qatayef with Achta)
50min.
Fish tagine with tahini
1hod. 15min.
Russian beetroot salad
1hod. 10min.
Chocolate and red wine cake with pears
1hod. 20min.
Eggplant with burghul
55min.
Mushroom and sauerkraut pierogi
2hod. 30min.
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1hod. 30min.
Pierogi (Cheese dumplings)
1hod. 30min.
Beef tapenade crostini
1hod. 40min.
Tomato and red lentil soup
30min.