Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g canned sauerkraut, lightly drained
- 80 g brown onion, cut into halves
- 1 garlic clove
- 20 g olive oil
- 100 g cabbage, shredded
- 60 g carrots, cut into pieces (1-2 cm)
- 1300 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 3 allspice berries or ¼ tsp ground allspice
- 1 dried bay leaf
- 40 g tomato paste
- 250 g potatoes, peeled and cut into cubes (1 cm)
- 150 g chorizo sausages or Polish sausages, cut into slices (0.5 cm)
- 1 tsp dried marjoram
- 1 pinch ground caraway seeds
- sourdough bread, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1333 kJ / 317 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 10 g
- Nasycený tuk
- 2.5 g
- Vláknina
- 6.3 g
- Sodík
- 1577.7 mg
Alternativní recepty
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 min
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
2 godz.
Spinach and smoked salmon roulade
24h 35min
Zucchini, Brie and basil soup
35min
Russian beetroot salad
1 Std. 10 Min
Ukrainian borscht
35min
Artichoke and bean ragout
1h 30 min
Vienna sausages with split pea soup
1 Std. 10 Min
Eat your veggie gardens
15min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1h 20 min
Creamy capsicum and zucchini soup
40 Min
Zucchini soup
25 min