Kompatibilní verze
Rogale (Polish brioche crescents) (Grace Mazur)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dough
- 210 g full cream milk
- 20 g fresh yeast (see Tips)
- 2 tbsp raw sugar
- 60 g unsalted butter, melted
- 2 tbsp grapeseed oil (see Tips)
- 1 pinch salt
- 3 egg yolks
- 500 g plain flour, plus extra to dust
Filling
- 150 g prosciutto, cut into thin slices
- 200 g Swiss cheese, cut into thin slices
- 1 egg yolk, lightly beaten, to glaze
- 2 tbsp sesame seeds (optional)
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 761 kJ / 181 kcal
- Protein
- 7.447 g
- Sacharidy
- 17.494 g
- Tuk
- 8.977 g
- Vláknina
- 0.973 g
Alternativní recepty
Apple crumble meringue slice
2h 45min
Apple fritters
1h
Brioche buns with cheese
2h 30min
Salame di cioccolato (chocolate salami)
3h 10 min
Brown butter ice cream with peanut butter ganache swirl
24 Std. 40 Min
Poppy seed strudel
3h 15min
Spanish flan
7 godz. 55 min
Potato goulash
1h
Vegetable and hazelnut cheese muffins
45min
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1 godz. 10 min
Gluten free fresh fruit and cream cheese tarts
3 godz. 50 min
Dutch baby pancake with fruit and yoghurt
35min