Rogale (Polish brioche crescents) (Grace Mazur)

Rogale (Polish brioche crescents) (Grace Mazur)

4.1 19 hodnocení
Příprava 30min
Celkový 2hod. 25min
24 pieces

Suroviny

Dough
  • full cream milk
    210 g
  • fresh yeast (see Tips)
    20 g
  • raw sugar
    2 tbsp
  • unsalted butter melted
    60 g
  • grapeseed oil (see Tips)
    2 tbsp
  • salt
    1 pinch
  • egg yolks
    3
  • plain flour plus extra to dust
    500 g
Filling
  • prosciutto cut into thin slices
    150 g
  • Swiss cheese cut into thin slices
    200 g
  • egg yolk lightly beaten, to glaze
    1
  • sesame seeds (optional)
    2 tbsp

Nutriční hodnoty na 1 piece

Kalorie 181 kcal / 761 kJ
Protein 7.447 g
Tuk 8.977 g
Sacharidy 17.494 g
Vláknina 0.973 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...