Kompatibilní verze
Rogale (Polish brioche crescents) (Grace Mazur)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dough
- 210 g full cream milk
- 20 g fresh yeast (see Tips)
- 2 tbsp raw sugar
- 60 g unsalted butter, melted
- 2 tbsp grapeseed oil (see Tips)
- 1 pinch salt
- 3 egg yolks
- 500 g plain flour, plus extra to dust
Filling
- 150 g prosciutto, cut into thin slices
- 200 g Swiss cheese, cut into thin slices
- 1 egg yolk, lightly beaten, to glaze
- 2 tbsp sesame seeds (optional)
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 761 kJ / 181 kcal
- Protein
- 7.447 g
- Sacharidy
- 17.494 g
- Tuk
- 8.977 g
- Vláknina
- 0.973 g
Alternativní recepty
Brioche
5sa
Floating islands
1 Std.
Liver cake
1h 50 min
Baguette
3h 45min
Breakfast crescents
3 Std. 5 Min
Moroccan bundt
1h 20 min
Caramel sauce
1h 30 min
Spiced apple liqueur
168h 10min
Cheese and tomato bread
3 Std. 5 Min
Poppy seed strudel
3 godz. 15 min
Three cheese pides
1sa 40 dk
Milk bread (Challah)
2sa 20 dk