
Kompatibilní verze
Rogale (Polish brioche crescents) (Grace Mazur)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dough
- 210 g full cream milk
- 20 g fresh yeast (see Tips)
- 2 tbsp raw sugar
- 60 g unsalted butter melted
- 2 tbsp grapeseed oil (see Tips)
- 1 pinch salt
- 3 egg yolks
- 500 g plain flour plus extra to dust
Filling
- 150 g prosciutto cut into thin slices
- 200 g Swiss cheese cut into thin slices
- 1 egg yolk lightly beaten, to glaze
- 2 tbsp sesame seeds (optional)
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 181 kcal / 761 kJ
- Protein
- 7.447 g
- Tuk
- 8.977 g
- Sacharidy
- 17.494 g
- Vláknina
- 0.973 g
Alternativní recepty
Wholemeal pide
1 Std. 35 Min
Easter Babka
2 Std. 30 Min
Rustic bread
2 Std.
Breakfast crescents
3 Std. 5 Min
Peanut butter and jam doughnuts
2 Std. 40 Min
Vadouvan spiced mini rolls
2 Std. 30 Min
Pretzels
1 Std. 35 Min
Brioche buns with cheese
2 Std. 30 Min
Pretzels
1 Std.
Easy brioche
1 Std. 50 Min
Milk bread (Challah)
2 Std. 20 Min
Polish doughnuts
2 Std. 30 Min