Rogale (Polish brioche crescents) (Grace Mazur)

Rogale (Polish brioche crescents) (Grace Mazur)

4.1 21 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 2hod. 25min.
24 pieces

Suroviny

Dough
  • full cream milk
    210 g
  • fresh yeast (see Tips)
    20 g
  • raw sugar
    2 tbsp
  • unsalted butter melted
    60 g
  • grapeseed oil (see Tips)
    2 tbsp
  • salt
    1 pinch
  • egg yolks
    3
  • plain flour plus extra to dust
    500 g
Filling
  • prosciutto cut into thin slices
    150 g
  • Swiss cheese cut into thin slices
    200 g
  • egg yolk lightly beaten, to glaze
    1
  • sesame seeds (optional)
    2 tbsp

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 piece

Protein 7.447 g
Kalorie 761 kJ / 181 kcal
Tuk 8.977 g
Vláknina 0.973 g
Sacharidy 17.494 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...