
Zařízení & příslušenství
Rogale (Polish brioche crescents) (Grace Mazur)
Příprava 30min
Celkový 2hod. 25min
24 pieces
Suroviny
Dough
-
full cream milk210 g
-
fresh yeast (see Tips)20 g
-
raw sugar2 tbsp
-
unsalted butter melted60 g
-
grapeseed oil (see Tips)2 tbsp
-
salt1 pinch
-
egg yolks3
-
plain flour plus extra to dust500 g
Filling
-
prosciutto cut into thin slices150 g
-
Swiss cheese cut into thin slices200 g
-
egg yolk lightly beaten, to glaze1
-
sesame seeds (optional)2 tbsp
Nutriční hodnoty na 1 piece
Kalorie
181 kcal /
761 kJ
Protein
7.447 g
Tuk
8.977 g
Sacharidy
17.494 g
Vláknina
0.973 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Our 15th anniversary
12 recept
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland