Rogale (Polish brioche crescents) (Grace Mazur)
TM31 TM5 TM6

Rogale (Polish brioche crescents) (Grace Mazur)

4.1 (18 hodnocení)

Suroviny

Dough

  • 210 g full cream milk
  • 20 g fresh yeast (see Tips)
  • 2 tbsp raw sugar
  • 60 g unsalted butter, melted
  • 2 tbsp grapeseed oil (see Tips)
  • 1 pinch salt
  • 3 egg yolks
  • 500 g plain flour, plus extra to dust

Filling

  • 150 g prosciutto, cut into thin slices
  • 200 g Swiss cheese, cut into thin slices
  • 1 egg yolk, lightly beaten, to glaze
  • 2 tbsp sesame seeds (optional)

Nutriční hodnoty
na 1 piece
Kalorie
761 kJ / 181 kcal
Protein
7.447 g
Sacharidy
17.494 g
Tuk
8.977 g
Vláknina
0.973 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty