Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 garlic clove
- 100 g brown onion, cut into quarters
- 250 - 300 g baby beetroot, peeled, reserving 7 leaves and stalks, cut into pieces (3 cm)
- 60 g carrot, cut into pieces (3 cm)
- 50 g celery stalk, cut into pieces (3 cm)
- 150 g potato, peeled and cut into pieces (3-4 cm)
- 60 g cabbage, cut into pieces (3 cm)
- 60 g parsnip, peeled and cut into pieces (3 cm)
- 750 g water
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- ¼ tsp ground black pepper
- 3 allspice berries
- 1 fresh bay leaf
- 400 g canned cannellini beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 60 g tomato paste
- 60 g lemon juice
- 80 g sour cream
- 2 spring onions/shallots, cut into thin slices
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 761.3 kJ / 181.3 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Sacharidy
- 25.6 g
- Tuk
- 1.2 g
- Nasycený tuk
- 0.3 g
- Vláknina
- 12.4 g
- Sodík
- 1217.8 mg
Alternativní recepty
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 min
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
1 godz. 20 min
Beetroot gazpacho with horseradish créme
1h 40min
Sauerkraut soup
50 min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 min
Sauerkraut salad
10min
Hot turmeric apple cider
20 min
Asparagus and pea omelette
20 min
Vienna sausages with split pea soup
1 godz. 10 min
White zucchini and cannellini bean soup
25 min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1 godz. 20 min
Zucchini soup
25 min