Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 garlic clove
- 100 g brown onion, cut into quarters
- 250 - 300 g baby beetroot, peeled, reserving 7 leaves and stalks, cut into pieces (3 cm)
- 60 g carrot, cut into pieces (3 cm)
- 50 g celery stalk, cut into pieces (3 cm)
- 150 g potato, peeled and cut into pieces (3-4 cm)
- 60 g cabbage, cut into pieces (3 cm)
- 60 g parsnip, peeled and cut into pieces (3 cm)
- 750 g water
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- ¼ tsp ground black pepper
- 3 allspice berries
- 1 fresh bay leaf
- 400 g canned cannellini beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 60 g tomato paste
- 60 g lemon juice
- 80 g sour cream
- 2 spring onions/shallots, cut into thin slices
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 761.3 kJ / 181.3 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Sacharidy
- 25.6 g
- Tuk
- 1.2 g
- Nasycený tuk
- 0.3 g
- Vláknina
- 12.4 g
- Sodík
- 1217.8 mg
Alternativní recepty
Broccoli soup with sage oil
30min
Warm cabbage dish
15 min
Borscht
50 min
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
1h 20min
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
2h
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1h 20min
Easter Babka
2 godz. 30 min
Beetroot soup (gut health)
40min
Borscht with Polish dumplings
1 godz. 30 min
Sauerkraut soup
50 min
Russian Beetroot Salad
1 godz. 10 min
Rabbit stew
1h