Zařízení & příslušenství
Fatayer with cheese and mint
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 15min.
12 portions
Suroviny
Dough
-
full cream milk250 g
-
olive oil80 g
-
dried instant yeast1 ½ tsp
-
baker's flour plus extra for dusting350 g
-
sugar2 tsp
-
salt1 tsp
Filling
-
fresh mint leaves only6 - 8 sprigs
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)100 g
-
cream cheese160 g
-
nigella seeds3 tsp
-
plain flour for dusting
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portions
Protein
8.6 g
Kalorie
1125.8 kJ /
268 kcal
Tuk
14.9 g
Vláknina
1.4 g
Sacharidy
24.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Moroccan street food
10 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Gulab jamun (Jumbo)
1h 30min
Umali
1h 25min
Iraqi cheese pies (cheese chureck)
1h 40min
Cheese pies
1h 25min
Kormolas (Kulkuls)
3h
Garlic and coriander naan
1h 30min
Coconut and pistachio delight
1h 10min
Sabja shikanji (traditional lemonade)
20min
Spiced chocolate doughnuts
45min
Chocolate salted caramel petit fours
7h 10min
Mocha ice cream cake with Champagne snaps
9h 40min
Golden baklava
25h 25min