Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dough
- 250 g full cream milk
- 80 g olive oil
- 1 ½ tsp dried instant yeast
- 350 g baker's flour, plus extra for dusting
- 2 tsp sugar
- 1 tsp salt
Filling
- 6 - 8 sprigs fresh mint, leaves only
- 100 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
- 160 g cream cheese
- 3 tsp nigella seeds
- plain flour, for dusting
- Nutriční hodnoty
- na 1 portions
- Kalorie
- 1125.8 kJ / 268 kcal
- Protein
- 8.6 g
- Sacharidy
- 24.5 g
- Tuk
- 14.9 g
- Vláknina
- 1.4 g
Alternativní recepty
Flatbread (Manakish) with Za'atar
1h 40min
Hazelnut chocolate brioche
2h
Fatayer (spinach turnovers)
1h 35min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2h
Za'atar flat bread (mankouche)
1h 35min
Cheese pies
1h 25min
Cheese and spring onion galette
1h 15min
Three cheese pides
1h 40min
Lahmacun Pide (Turkish pizza)
1h 20min
Blueberry brioche buns
1h 50min
Iraqi cheese pies (Cheese chureck)
1h 40min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1h 30min