Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dough
- 250 g full cream milk
- 80 g olive oil
- 1 ½ tsp dried instant yeast
- 350 g baker's flour, plus extra for dusting
- 2 tsp sugar
- 1 tsp salt
Filling
- 6 - 8 sprigs fresh mint, leaves only
- 100 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
- 160 g cream cheese
- 3 tsp nigella seeds
- plain flour, for dusting
- Nutriční hodnoty
- na 1 portions
- Kalorie
- 1125.8 kJ / 268 kcal
- Protein
- 8.6 g
- Sacharidy
- 24.5 g
- Tuk
- 14.9 g
- Vláknina
- 1.4 g
Alternativní recepty
Cracked wheat and tomato kibbeh
50min
Umali
1hod. 25min
Iraqi cheese pies (Cheese chureck)
1 Std. 40 Min
Semolina cake (namoura)
1 Std. 50 Min
Cheese pies
1hod. 25min
Nankhatai (Cardamom biscuits)
35 Min
Celebration saffron and sage bread with ginger butter
3hod.
Date and pistachio truffles (Bethith)
45 min
Fatayer with Cheese and Mint
1hod. 5min
Three cheese pides
1 Std. 40 Min
Fatayer (spinach turnovers)
1hod. 35min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1h 30min