
Zařízení & příslušenství
Fatayer with cheese and mint
Příprava 20min
Celkový 2hod. 15min
12 portions
Suroviny
Dough
-
full cream milk250 g
-
olive oil80 g
-
dried instant yeast1 ½ tsp
-
baker's flour plus extra for dusting350 g
-
sugar2 tsp
-
salt1 tsp
Filling
-
fresh mint leaves only6 - 8 sprigs
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)100 g
-
cream cheese160 g
-
nigella seeds3 tsp
-
plain flour for dusting
Nutriční hodnoty na 1 portions
Kalorie
268 kcal /
1125.8 kJ
Protein
8.6 g
Tuk
14.9 g
Sacharidy
24.5 g
Vláknina
1.4 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Moroccan street food
10 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland