Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 g milk
- 50 g salted butter, plus extra melted, to brush
- 100 g plain flour
- 2 eggs
- 2 egg yolks
- 2 pinches sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 80 g ham, cut into pieces
- 60 g Emmental cheese, cut into pieces (2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 554.6 kJ / 132.6 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 8.9 g
- Tuk
- 8.1 g
- Nasycený tuk
- 4.5 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 157.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mini carrot and almond cakes
1 Std. 25 Min
Artisan potato bread
2h 5 min
Mini Basque cheesecakes (Dani Valent)
2 godz. 25 min
Edna's lemon curd teacake
40 λεπτ.
Traditional French vanilla canelé
49u. 5min
Crayfish pâté
4 Std. 45 Min
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2 godz. 25 min
Edna's lemon curd tea cakes
30 Min
Cheeseburger focaccia
2 Std. 15 Min
Dani Valent's Basque cheesecake
2h 10 min
Choux pastry
2 Std.
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2 Std. 20 Min