![Boerewors Boerewors](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5d85ee6cf69213ad6bff8d5f30a4c068/Derivates/8abe7bf534e1b9655ea344d1047e3ba65ac3452d.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 tbsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 1 ½ tbsp coriander seeds
- ½ tsp ground allspice
- ½ tsp ground nutmeg
- ½ tsp whole cloves
- 100 g white vinegar
- 500 g boneless pork shoulder, skin removed but fat retained, cut into pieces (3 cm), partially frozen
- 1000 g beef chuck steak, skin removed but fat retained, cut into pieces (3 cm), partially frozen
- 200 g pork fat, cut into pieces (3 cm - see Tips)
- sausage casings (see Tips)
- Nutriční hodnoty
- na 1702 g
- Kalorie
- 15918.4 kJ / 3804.6 kcal
- Protein
- 321.9 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 271.4 g
- Nasycený tuk
- 95.4 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 6860 mg
Alternativní recepty
Mealie bread
55 min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7 Std. 20 Min
Malva pudding
50 Min
Mini Basque cheesecakes (Dani Valent)
2hod. 25min
South African yellow rice
20min
Koeksisters
1 Std.
The best egg salad open sandwich (Diabetes, TM6)
20min
Jam and coconut tarts
1 Std. 10 Min
South African curry mince
45min
Artisan potato bread
2 Std. 5 Min
Buttermilk rusks
29h 25 min
Vetkoek (fet-cook)
1h 35 min