Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 tbsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 1 ½ tbsp coriander seeds
- ½ tsp ground allspice
- ½ tsp ground nutmeg
- ½ tsp whole cloves
- 100 g white vinegar
- 500 g boneless pork shoulder, skin removed but fat retained, cut into pieces (3 cm), partially frozen
- 1000 g beef chuck steak, skin removed but fat retained, cut into pieces (3 cm), partially frozen
- 200 g pork fat, cut into pieces (3 cm - see Tips)
- sausage casings (see Tips)
- Nutriční hodnoty
- na 1702 g
- Kalorie
- 15918.4 kJ / 3804.6 kcal
- Protein
- 321.9 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 271.4 g
- Nasycený tuk
- 95.4 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 6860 mg
Alternativní recepty
Vetkoek (fet-cook)
1 godz. 35 min
Buttermilk rusks
29h 25 min
Classic beef burgers (MEATER+®)
1h
Malva pudding
50 Min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice (Metric)
45 Min
Curry pork sosaties
24h 30 min
Koeksisters
1h
Mealie bread
55 Min
South African yellow rice
20min
Chicken and caramelised onion sausages
1h 5min
South African curry mince
45 Min
Roosterkoek (Barbecue Bread) with Boerewors Burgers
1 Std. 45 Min