Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 tbsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 1 ½ tbsp coriander seeds
- ½ tsp ground allspice
- ½ tsp ground nutmeg
- ½ tsp whole cloves
- 100 g white vinegar
- 500 g boneless pork shoulder, skin removed but fat retained, cut into pieces (3 cm), partially frozen
- 1000 g beef chuck steak, skin removed but fat retained, cut into pieces (3 cm), partially frozen
- 200 g pork fat, cut into pieces (3 cm - see Tips)
- sausage casings (see Tips)
- Nutriční hodnoty
- na 1702 g
- Kalorie
- 15918.4 kJ / 3804.6 kcal
- Protein
- 321.9 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 271.4 g
- Nasycený tuk
- 95.4 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 6860 mg
Alternativní recepty
Vetkoek (fet-cook)
1h 35min
Honey ice cream
17u. 45min
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter, TM6)
5min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
4h 25min
Biltong, Mushroom and Feta Paptert
1h 15min
Koeksisters
1h
Milk tart
3 Std.
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, TM6)
10min
Vegetable trimming stock
2h
Malva pudding
50min
Buttermilk rusks
29 Std. 25 Min
Mealie bread
55min