Zařízení & příslušenství
Boerewors
Příprava 30min.
Celkový 40min.
1702 g
Suroviny
-
sea salt1 tbsp
-
ground black pepper½ tsp
-
coriander seeds1 ½ tbsp
-
ground allspice½ tsp
-
ground nutmeg½ tsp
-
whole cloves½ tsp
-
white vinegar100 g
-
boneless pork shoulder skin removed but fat retained, cut into pieces (3 cm), partially frozen500 g
-
beef chuck steak skin removed but fat retained, cut into pieces (3 cm), partially frozen1000 g
-
pork fat cut into pieces (3 cm - see Tips)200 g
-
sausage casings (see Tips)
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1702 g
Sodík
6860 mg
Protein
321.9 g
Kalorie
15918.4 kJ /
3804.6 kcal
Tuk
271.4 g
Vláknina
4.3 g
Nasycený tuk
95.4 g
Sacharidy
8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Sago custard puddings
35min
Pickled radishes (Thermomix®️ Cutter)
Pas d’évaluation
Quick sliced pickle - demo (Thermomix® Cutter, TM6)
5min
Mala bakkwa (Chinese pork jerky)
24h 40min
Milk tart
3h
Kaiser rolls filled with cheesy chicken filling
40min
Pineapple curd (TM6)
20min
Coffee Candy
25min
Pineapple and coconut mojito
20min
Koeksisters
1h
Spiced lamb roast (MEATER+®)
29h 50min
Spice cake with caramel pecan glaze
45min