Filetti di sogliola e gamberi

Filetti di sogliola e gamberi

4.0 7 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 50min.
4 porzioni

Suroviny

  • 4 filetti di sogliola puliti
  • 8 code di gambero sgusciate
  • 1000 g di acqua
  • 3 pizzichi di sale
  • 1 fetta di limone preferibilmente biologico
  • 3 patate pelate e a bastoncini medi
  • 1 arancia preferibilmente biologica, la scorza (senza la parte bianca) a listerelle sottili
  • 300 g di succo di arancia spremuto fresco
  • 1 rametto di timo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 1 pizzico di pepe nero in grani
  • 1 cipollotto a pezzi
  • 50 g olio extravergine di oliva

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 791.6 mg
Protein 30.6 g
Kalorie 1812 kJ / 433.1 kcal
Tuk 16.7 g
Vláknina 4.6 g
Nasycený tuk 2.8 g
Sacharidy 40.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...