Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 filetti di sogliola, puliti
- 8 code di gambero, sgusciate
- 1000 g di acqua
- 3 pizzichi di sale
- 1 fetta di limone, preferibilmente biologico
- 3 patate, pelate e a bastoncini medi
- 1 arancia, preferibilmente biologica, la scorza (senza la parte bianca) a listerelle sottili
- 300 g di succo di arancia, spremuto fresco
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 pizzico di pepe nero in grani
- 1 cipollotto a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1812 kJ / 433.1 kcal
- Protein
- 30.6 g
- Sacharidy
- 40.2 g
- Tuk
- 16.7 g
- Nasycený tuk
- 2.8 g
- Vláknina
- 4.6 g
- Sodík
- 791.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ponte dei sospiri
1h
Rotolo di nasello ai gamberi
1h
Salmone con salsa al mango, taccole e carote
1h
Filetto di maiale e fragole
1 Std. 25 Min
Filetto di coniglio con salsa alla birra scura
2 Std.
Filetti di sogliola al vino in salsa di funghi
50min
Coda di rospo con cannellini e salsa al basilico
1h
Zuppa di vongole e mazzancolle
1h
Capesante ai funghi porcini
1 Std. 20 Min
Filetti di cernia in camicia colorata
30 Min
Insalata di mare con salsa allo yogurt e ravanelli
1 Std. 20 Min
Coda di rospo al bacon con salsa ai porri
1h