Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 2 spicchi di aglio, senza anima
- 150 g di cipolla in quarti
- 30 g di gambi di sedano a pezzi
- 80 g di carote, pelate e a pezzi (2 cm circa)
- 5 grani di pepe nero
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 2 foglie di alloro fresche, lavate
- 400 g di anelli di calamaro
- 250 g di passata di pomodoro
- 100 g di vino bianco secco
- 800 g di pesce misto per zuppa, pulito e a filetti (vedere consigli)
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 100 g di acqua
- 8 fette di pane tostato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2765 kJ / 661 kcal
- Protein
- 57 g
- Sacharidy
- 58 g
- Tuk
- 24 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di pesce tradizionale
1h 30min
Zuppa di pasta e polpette ai funghi
1h 15min
Cotriade (brodetto di pesce Bretone)
1h 15min
Brodetto di Fano
1h
Filetti di sogliola e gamberi
50min
Filetti di sogliola al vino in salsa di funghi
50min
Chop suey ai gamberi
1h
Zuppa di pesce Maiorchina
45min
Tacchino con foglie di bietola e funghi
50min
Waterzooi (Zuppa di pesce e verdure)
45min
Coda di rospo croccante su purea nera
1ωρ. 50 λεπτ.
Zuppetta di crostacei
40 Min