
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
- 80 g di carota pelata e a pezzi (1 cm circa)
- 60 g di gambo di sedano a pezzi
- 80 g di cipolla a pezzi
- 2 spicchi di aglio senz'anima
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 700 g di polpo fresco pulito
- 200 g di vino rosso fermo
- 3 pomodori perino a pezzi
- 1 cucchiaino di zucchero
- 1 cucchiaino di paprika dolce
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 200 g di acqua
- crostini di pane a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 202 kcal / 845 kJ
- Protein
- 20.3 g
- Tuk
- 7.2 g
- Sacharidy
- 9.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Astice in bella vista
1hod. 15min
Moscardini al limone
30min
Polpetti affogati
45min
Polpo con patate alla salentina
1hod. 10min
Calamari alla marchigiana
35min
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50min
Totani con cipolla di Tropea, sommacco e timo
40min
Polpo agli agrumi
1hod.
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min
Polpetti all'inferno
40min
Polpo in rosso
35min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1hod.