Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 80 g di carota, pelata e a pezzi (1 cm circa)
- 60 g di gambo di sedano a pezzi
- 80 g di cipolla a pezzi
- 2 spicchi di aglio senz'anima
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 700 g di polpo fresco pulito
- 200 g di vino rosso fermo
- 3 pomodori perino a pezzi
- 1 cucchiaino di zucchero
- 1 cucchiaino di paprika dolce
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 200 g di acqua
- crostini di pane, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 845 kJ / 202 kcal
- Protein
- 20.3 g
- Sacharidy
- 9.5 g
- Tuk
- 7.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min
Moscardini al limone
30min
Insalata di calamari
55min
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50min
Tagine di rana pescatrice
1h 5min
Polpo con patate alla salentina
1h 10min
Insalata di polpo con dressing al lime
1h
Calamaretti ai pistacchi
30min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1h
Polpo agli agrumi
1h
Polpo in rosso
35min
Polpetti all'inferno
40min