Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 80 g di carota, pelata e a pezzi (1 cm circa)
- 60 g di gambo di sedano a pezzi
- 80 g di cipolla a pezzi
- 2 spicchi di aglio senz'anima
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 700 g di polpo fresco pulito
- 200 g di vino rosso fermo
- 3 pomodori perino a pezzi
- 1 cucchiaino di zucchero
- 1 cucchiaino di paprika dolce
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 200 g di acqua
- crostini di pane, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 845 kJ / 202 kcal
- Protein
- 20.3 g
- Sacharidy
- 9.5 g
- Tuk
- 7.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1 godz.
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1 godz.
Polpo agli agrumi
1 godz.
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50min
Seppie ripiene con pomodori secchi profumati.
40min
Calamari ripieni
1h 30min
Totani ripieni su crema di fave
1h 30min
Polpo con patate alla salentina
1h 10min
Polpo in rosso
35min
Filetti di cernia ai semi di finocchio con olio aromatizzato alla paprika
30 min
Insalata di polpo, sedano e prezzemolo
50min
Moscardini al limone
30 min