Zařízení & příslušenství
Bärlauchpesto
Příprava 20min.
Celkový 20min.
20 Portionen
Suroviny
-
frische Bärlauchblätter trocken geschleudert, grob gehackt250 g
-
Pinienkerne50 g
-
Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken100 g
-
Olivenöl200 g
-
Salz10 g
-
Zitronenschale, gerieben2 TL
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 Portion
Protein
2.8 g
Kalorie
544 kJ /
130 kcal
Tuk
12.8 g
Vláknina
0.5 g
Sacharidy
0.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Frühlingsaufstrich
20min.
Erdbeer-Rhabarber-Sirup
35min.
Bärlauch-Gnocchi
1hod. 15min.
Zucchini-Nektarinen-Relish
55min.
Zwetschkenessig mit Schwips
1hod.
Feigensenf
55min.
Marillenmarmelade mit Vanille
1hod. 5min.
Italienische Tomatensauce
2hod. 5min.
Hollerkoch
2hod. 50min.
Ribiselgelee
55min.
Erdbeermarmelade mit Holunderblüten
35min.
Zwetschkenröster
1hod. 30min.