Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g frische Bärlauchblätter, trocken geschleudert, grob gehackt
- 50 g Pinienkerne
- 100 g Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken
- 200 g Olivenöl
- 10 g Salz
- 2 TL Zitronenschale, gerieben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 544 kJ / 130 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Sacharidy
- 0.8 g
- Tuk
- 12.8 g
- Vláknina
- 0.5 g
Alternativní recepty
Bärlauch-Gnocchi
1 Std. 15 Min
Schnelle Kürbissuppe
25min
Bärlauch-Chnöpfli
1 Std.
Marillen-Limes
25min
Bärlauchsalz
27 Std. 25 Min
Zwetschkenessig mit Schwips
1 Std.
Rhabarber-Erdbeer-Marmelade
55min
Frühlingsaufstrich
20 Min
Zitronenmelissesirup
5h 10min
Marillenmarmelade mit Vanille
1h 5min
Italienische Tomatensauce
2h 5min
Zwetschkenröster
1h 30 phút