Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g frische Bärlauchblätter, trocken geschleudert, grob gehackt
- 50 g Pinienkerne
- 100 g Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken
- 200 g Olivenöl
- 10 g Salz
- 2 TL Zitronenschale, gerieben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 544 kJ / 130 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Sacharidy
- 0.8 g
- Tuk
- 12.8 g
- Vláknina
- 0.5 g
Alternativní recepty
Bärlauch-Gnocchi
1 Std. 15 Min
Feigensenf
55 Min
Marilleneis
15min
Marillenröster
30 min
Süßer Ingwer-Zitronen-Sirup
55 Min
Süßer Marillensenf
55 Min
Frühlingsaufstrich
20 min
Ribiselgelee
55 Min
Marillenmarmelade mit Vanille
1 godz. 5 min
Zwetschkenröster
1j 30 menit
Italienische Tomatensauce
2j 5 menit
Zitronenmelissesirup
5h 10 min