Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Senfkörner, gelb
-
1
TL Kubebenpfeffer, ganz
nebo 1 TL Pfefferkörner, bunt und 1 Pimentkorn - 100 g Apfelsaft
- 500 g frische Feigen, Stielansatz entfernt, halbiert
- 250 g Gelierzucker 2:1
- 1 TL Salz, unjodiert
- 100 g Apfelessig (mind. 5 % Säure)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 1645 kJ / 393 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 83 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Apfel-Zwiebel-Marmelade mit Speck
1 Std. 15 Min
Zwetschkenröster
1 Std. 30 Min
Cumberland-Senf-Sauce
1 Std. 15 Min
Bellinimark
1h 45 min.
Pfirsich-Curry-Chutney
1 Std.
Birnen-Rosmarin-Senf
50 Min
Kirschenchutney
1 Std. 5 Min
Rotweinzwetschken mit Ingwer und Haselnüssen
1 Std. 25 Min
Süßer Marillensenf
55 Min
Feigenmus mit Zwetschken und Sherry
1 Std. 5 Min
Orangenmarmelade "Aperitivo"
1 Std.
Bärlauchpesto
20 min