Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ TL Kümmel, ganz
- 1 Pimentkorn
- 600 g Rotkraut, ohne Strunk, in Stücken
- 1 TL Salz
- 80 g Zwiebeln, geviertelt
- 30 g Butterschmalz
- 1 TL brauner Zucker
- 50 g Orangensaft
- 50 g Wasser
- 200 g Rotwein
- 1 - 1 ½ EL Honig, nach Geschmack
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 2 EL Balsamico-Essig
- 1 TL Maisstärke
- 1 EL Preiselbeermarmelade
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 487 kJ / 117 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Tafelspitz mit Semmelkren
1sa 20 dk
Lauwarmer Krautsalat
10min
Rehragout
1h 15min
Rehragout mit Wurzelgemüse und Rahmerdäpfeln
1sa 30 dk
Apfelkren
40 min
Gekochtes Sauerkraut
50 min
Schwarzwurzeln in Zitronensauce mit Petersilerdäpfeln
50 min
Sauerkraut, wild fermentiert
336 Std. 45 Min
Velouté von Topinambur
30 min
Krautstrudel mit Äpfeln und Walnüssen
1sa 30 dk
Rotkraut
30 min
Cremespinat
30 min