Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ TL Kümmel, ganz
- 1 Pimentkorn
- 600 g Rotkraut, ohne Strunk, in Stücken
- 1 TL Salz
- 80 g Zwiebeln, geviertelt
- 30 g Butterschmalz
- 1 TL brauner Zucker
- 50 g Orangensaft
- 50 g Wasser
- 200 g Rotwein
- 1 - 1 ½ EL Honig, nach Geschmack
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 2 EL Balsamico-Essig
- 1 TL Maisstärke
- 1 EL Preiselbeermarmelade
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 487 kJ / 117 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Gebackene Leberknödel
2 godz.
Cremespinat
30 min
Krautsuppe
55 min
Bärlauchpesto
20 min
Pusztasalat
1h
Birnen-Rosmarin-Senf
50min
Grießknöderl mit Geselchtem und Kohlgemüse
55 min
Hollerkoch
2 Std. 50 Min
Rote-Rüben-Salat mit Blutorangenvinaigrette
40 Min
Lauwarmer Krautsalat
10 min
Gekochtes Sauerkraut
50min
Tafelspitz mit Semmelkren
1h 20 min