Zařízení & příslušenství
Ricotta gnocchi
Příprava 30min.
Celkový 2hod.
4 portions
Suroviny
Ricotta
-
full cream milk1800 g
-
white vinegar80 g
Ricotta gnocchi
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
"00" pasta flour or plain flour150 g
-
egg1
-
salt to taste
-
ground nutmeg to taste
Gnocchi sauce
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
lemon zest only, no white pith¼
-
sunflower seeds30 g
-
pepitas30 g
-
pickled capers30 g
-
pancetta cut into pieces (1 cm)150 - 200 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
cherry tomatoes cut into halves250 g
-
lemon juice (approx. 1 lemon)30 g
-
fresh silverbeet (approx. 80 g), thinly sliced (1 cm)3 leaves
-
ground black pepper2 pinches
-
water for boiling
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
2387.1 mg
Protein
55 g
Kalorie
3938.3 kJ /
937.5 kcal
Tuk
49 g
Vláknina
4.4 g
Nasycený tuk
22.6 g
Sacharidy
68.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Focus on Ricotta
7 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Turkey roll with cranberry and cherry sauce
2hod. 30min.
Rosemary and thyme polenta chips
1hod.
Gruyère salmon patties with salad
1hod. 20min.
Ricotta dumplings with napoli sauce
55min.
Homemade ricotta
1hod. 15min.
Gnocchi
1hod. 40min.
Béchamel sauce
20min.
Fresh pasta dough
1hod.
Coconut coffee crunch
24hod. 20min.
Herbed lavosh
55min.
Cypriot grain salad
45min.
Classic mushroom risotto
30min.