Zařízení & příslušenství
Lemon and caper aioli
Příprava 10min.
Celkový 15min.
300 g
Suroviny
-
garlic clove1
-
lemon zest (5 x 2 cm), no white pith3 pieces
-
pickled capers drained12
-
egg yolks2
-
Dijon mustard2 tsp
-
lemon juice to taste1 - 2 tsp
-
grapeseed oil250 g
-
sea salt to taste1 pinch
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 300 g
Sodík
324.7 mg
Protein
5.1 g
Kalorie
9675.6 kJ /
2312.5 kcal
Tuk
257.5 g
Vláknina
1.2 g
Nasycený tuk
26.6 g
Sacharidy
4.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Hollandaise sauce
15min.
Olive and fennel grissini
25hod. 30min.
Béchamel sauce
20min.
Japanese-style dressing
5min.
Brandy cream
15min.
Gluten free pasta
50min.
Red onion relish
50min.
Raspberry-infused vinegar
73hod. 10min.
Apple, leek and sage sauce
15min.
Herbed lavosh
55min.
Lemon or lime butter
15min.
Meringues
5hod.