Zařízení & příslušenství
Gluten free lemon tart
Příprava 25min.
Celkový 2hod. 25min.
6 portions
Suroviny
Crust
-
blanched almonds30 g
-
coconut oil100 g
-
pure maple syrup90 g
-
eggs2
-
natural vanilla extract1 tsp
-
coconut flour90 g
-
salt¼ tsp
-
gluten free baking powder (see Tips)½ tsp
Filling
-
unsalted butter110 g
-
eggs4
-
caster sugar150 g
-
lemon juice (approx. 3 lemons)100 g
-
orange juice (approx. 1 large orange)50 g
-
whipped cream to serve (optional)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
294.2 mg
Protein
10.7 g
Kalorie
2428.7 kJ /
578.2 kcal
Tuk
39.7 g
Vláknina
7.1 g
Nasycený tuk
26.9 g
Sacharidy
46.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Good food, gluten free
94 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Gluten-free goodness pastry
1 Std.
Gluten free chocolate halva cake
1 Std.
Buckwheat mushroom tartlets
1 Std. 45 Min
Chocolate cake with lime cream
1 Std. 5 Min
Almond biscotti
3 Std. 30 Min
Gluten free almond sweet shortcrust pastry
35 Min
Gluten free fruit and nut loaf
55 Min
Almond thins
25 Min
Gluten free ANZAC biscuits
45 Min
Gluten free lamingtons
1 Std. 30 Min
Gluten free carrot and almond cake
2 Std. 30 Min
Orange and almond cake
2 Std. 20 Min