Gluten free lemon tart
TM6 TM5 TM31

Gluten free lemon tart

4.1 (38 hodnocení)

Suroviny

Crust

  • 30 g blanched almonds
  • 100 g coconut oil
  • 90 g pure maple syrup
  • 2 eggs
  • 1 tsp natural vanilla extract
  • 90 g coconut flour
  • ¼ tsp salt
  • ½ tsp gluten free baking powder (see Tips)

Filling

  • 110 g unsalted butter
  • 4 eggs
  • 150 g caster sugar
  • 100 g lemon juice (approx. 3 lemons)
  • 50 g orange juice (approx. 1 large orange)
  • whipped cream, to serve (optional)

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
2428.7 kJ / 578.2 kcal
Protein
10.7 g
Sacharidy
46.5 g
Tuk
39.7 g
Nasycený tuk
26.9 g
Vláknina
7.1 g
Sodík
294.2 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty