Gluten free lemon tart

Gluten free lemon tart

4.2 46 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 2hod. 25min.
6 portions

Suroviny

Crust
  • blanched almonds
    30 g
  • coconut oil
    100 g
  • pure maple syrup
    90 g
  • eggs
    2
  • natural vanilla extract
    1 tsp
  • coconut flour
    90 g
  • salt
    ¼ tsp
  • gluten free baking powder (see Tips)
    ½ tsp
Filling
  • unsalted butter
    110 g
  • eggs
    4
  • caster sugar
    150 g
  • lemon juice (approx. 3 lemons)
    100 g
  • orange juice (approx. 1 large orange)
    50 g
  • whipped cream to serve (optional)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 294.2 mg
Protein 10.7 g
Kalorie 2428.7 kJ / 578.2 kcal
Tuk 39.7 g
Vláknina 7.1 g
Nasycený tuk 26.9 g
Sacharidy 46.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...