Gluten free lemon tart

Gluten free lemon tart

4.2 40 hodnocení
Příprava 25min
Celkový 2hod. 25min
6 portions

Suroviny

Crust
  • blanched almonds
    30 g
  • coconut oil
    100 g
  • pure maple syrup
    90 g
  • eggs
    2
  • natural vanilla extract
    1 tsp
  • coconut flour
    90 g
  • salt
    ¼ tsp
  • gluten free baking powder (see Tips)
    ½ tsp
Filling
  • unsalted butter
    110 g
  • eggs
    4
  • caster sugar
    150 g
  • lemon juice (approx. 3 lemons)
    100 g
  • orange juice (approx. 1 large orange)
    50 g
  • whipped cream to serve (optional)

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 578.2 kcal / 2428.7 kJ
Protein 10.7 g
Tuk 39.7 g
Sacharidy 46.5 g
Vláknina 7.1 g
Nasycený tuk 26.9 g
Sodík 294.2 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...