
Zařízení & příslušenství
Gluten free lemon tart
Příprava 25min
Celkový 2hod. 25min
6 portions
Suroviny
Crust
-
blanched almonds30 g
-
coconut oil100 g
-
pure maple syrup90 g
-
eggs2
-
natural vanilla extract1 tsp
-
coconut flour90 g
-
salt¼ tsp
-
gluten free baking powder (see Tips)½ tsp
Filling
-
unsalted butter110 g
-
eggs4
-
caster sugar150 g
-
lemon juice (approx. 3 lemons)100 g
-
orange juice (approx. 1 large orange)50 g
-
whipped cream to serve (optional)
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
578.2 kcal /
2428.7 kJ
Protein
10.7 g
Tuk
39.7 g
Sacharidy
46.5 g
Vláknina
7.1 g
Nasycený tuk
26.9 g
Sodík
294.2 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Good food, gluten free
94 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland