
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Malloreddus
- 270 g di acqua tiepida
- 1 cucchiaino di sale
- 600 g di semola rimacinata di grano duro
- 1 bustina di zafferano in polvere
Sugo
- 40 g di cipolla a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di salsiccia di maiale fresca, sgranata (vedere varianti)
- 100 g di vino bianco
- 700 g di passata di pomodoro
- ½ cucchiaino di sale
- 7 foglie di basilico fresche lavate
- 5 g di zucchero
- ½ - 1 bustina di zafferano in polvere a piacere
Terminare la preparazione
- pecorino sardo grattugiato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 659.5 kcal / 659.5 kJ
- Protein
- 28 g
- Tuk
- 25.2 g
- Sacharidy
- 72.9 g
- Vláknina
- 7.7 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Sodík
- 1141.3 mg
Alternativní recepty
Fregola con le arselle
45min
Ragù di salsiccia Sottovuoto
2hod. 25min
Fregola con le seppie
40min
Fregola ai carciofi, menta e bottarga
30min
Papassini sardi
8hod. 45min
Panada sarda
2hod. 55min
Pardulas
8hod. 40min
Ravioli sardi (Culurgiones)
2hod. 30min
Gnocchi alla romana con sugo di salsiccia
2hod. 45min
Zeppole sarde
3hod.
Sugo all'amatriciana
50min
Ragù di salsiccia
1hod. 15min