Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Malloreddus
- 270 g di acqua tiepida
- 1 cucchiaino di sale
- 600 g di semola rimacinata di grano duro
- 1 bustina di zafferano in polvere
Sugo
- 40 g di cipolla a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di salsiccia di maiale fresca, sgranata (vedere varianti)
- 100 g di vino bianco
- 700 g di passata di pomodoro
- ½ cucchiaino di sale
- 7 foglie di basilico fresche, lavate
- 5 g di zucchero
- ½ - 1 bustina di zafferano in polvere, a piacere
Terminare la preparazione
- pecorino sardo grattugiato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 659.5 kJ / 659.5 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 72.9 g
- Tuk
- 25.2 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 7.7 g
- Sodík
- 1141.3 mg
Alternativní recepty
Gnocchi alla romana con sugo di salsiccia
2h 45min
Polenta sarda
1h 30min
Frascarelli con sugo di salsiccia
1h 30min
Pardulas
8h 40min
Pappardelle al sugo di agnello
55min
Panada sarda
2h 55 min
Costine in umido
1h 20min
Sugo all'amatriciana
50min
Ravioli sardi (Culurgiones)
2h 30min
Orecchiette con ragù di salsiccia
1h
Fregola con le seppie
40min
Ragù di salsiccia
1h 15min