Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Malloreddus
- 270 g di acqua tiepida
- 1 cucchiaino di sale
- 600 g di semola rimacinata di grano duro
- 1 bustina di zafferano in polvere
Sugo
- 40 g di cipolla a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di salsiccia di maiale fresca, sgranata (vedere varianti)
- 100 g di vino bianco
- 700 g di passata di pomodoro
- ½ cucchiaino di sale
- 7 foglie di basilico fresche, lavate
- 5 g di zucchero
- ½ - 1 bustina di zafferano in polvere, a piacere
Terminare la preparazione
- pecorino sardo grattugiato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 659.5 kJ / 659.5 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 72.9 g
- Tuk
- 25.2 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 7.7 g
- Sodík
- 1141.3 mg
Alternativní recepty
Panada sarda
2 Std. 55 Min
Fregola ai carciofi, menta e bottarga
30 min
Cachupa de peixe
50min
Papassini sardi
8 godz. 45 min
Seadas
1h 5min
Pardulas
8h 40 min.
Ravioli sardi (Culurgiones)
2 godz. 30 min
Pappardelle al sugo di agnello
55 min
Sugo all'amatriciana
50min
Fregola con le seppie
40 Min
Sugo alla puttanesca
45 min
Ragù di salsiccia
1h 15min