Malloreddus alla campidanese

Malloreddus alla campidanese

4.9 121 hodnocení
Příprava 1hod.
Celkový 3hod.
6 porzioni

Suroviny

Malloreddus
  • 270 g di acqua tiepida
  • 1 cucchiaino di sale
  • 600 g di semola rimacinata di grano duro
  • 1 bustina di zafferano in polvere
Sugo
  • 40 g di cipolla a pezzi
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 300 g di salsiccia di maiale fresca, sgranata (vedere varianti)
  • 100 g di vino bianco
  • 700 g di passata di pomodoro
  • ½ cucchiaino di sale
  • 7 foglie di basilico fresche lavate
  • 5 g di zucchero
  • ½ - 1 bustina di zafferano in polvere a piacere
Terminare la preparazione
  • pecorino sardo grattugiato, a piacere

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 1141.3 mg
Protein 28 g
Kalorie 659.5 kJ / 659.5 kcal
Tuk 25.2 g
Vláknina 7.7 g
Nasycený tuk 7 g
Sacharidy 72.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...