Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale
- 300 g di patate, pelate e a pezzi (3-4 cm)
- 2 filetti di petto di pollo, senza pelle (150-200 g ciascuno)
- ½ limone, preferibilmente biologico, la scorza grattugiata e il succo
- 1 pizzico di pepe macinato fresco + q.b.
- 50 g di scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di funghi champignon a fette
- 30 g di vino bianco secco
- 100 g di panna di soia
- 1 - 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2535 kJ / 606 kcal
- Protein
- 53 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 30 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Petto di pollo e zucchine
50min
Pollo in umido ai funghi
50min
Straccetti di vitello al vino bianco
30min
Pollo ai peperoni
1h 5min
Scaloppine ai funghi
40min
Bocconcini di tacchino e champignon
45min
Filetto ai funghi
1h
Pollo, formaggio e prosciutto
30min
Pollo in salsa ai funghi
50min
Pollo con funghi al vino rosso
55min
Vitello ai funghi porcini con salsa aromatica
55min
Tacchino porchettato con contorno di patate
1 godz. 45 min