Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g brauner Zucker
- 200 g Butter, weich, in Stücken und etwas mehr zum Einfetten
- 250 g Buttermilch
- 120 g Zuckerrübensirup
- 2 Eier
- 220 g Mehl
- 1 TL Backpulver
- 1 TL Zimt
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Muskat
- 60 g Walnusshälften
- 500 g Birnen, sehr reif, geschält, geviertelt, in Fächer geschnitten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1677 kJ / 401 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rotweinstollen
48u.
Quarkstollen
1h 10 min
Birnen-Blondie
1h 15 min
Zwetschgen-Datschi
2h 30 min
Eierlikörkuchen
1h 10 min
Aprikosengugelhupf
2h
Lebkuchen-Gugelhupf
1h 20 min
Birnen-Nuss-Kuchen
1h 45 min
Rotwein-Bratapfel-Kuchen
1h 45 min
Mohn-Apfel-Käsekuchen
1 Std. 40 Min
Schoko-Gewürzkuchen
5h
Apfel-Sandkuchen
1h 30min