Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Mandeln
- 300 g Früchtemischung, getrocknet (z.B. Äpfel, Aprikosen, Pflaumen und Birnen)
- 50 g Pistazien, ungesalzen, geschält
- 100 g Wasser
- 50 g Rum
- 100 g Rosinen
- 80 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 180 g Milch
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 60 g Zucker
- 2 Prisen Salz
- 1 Ei
- 400 g Mehl und etwas mehr zum Ausrollen und Bestreuen
- Puderzucker zum Bestäuben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 985 kJ / 235 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 4.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kartoffel-Mohn-Kuchen
1 godz.
Früchtekuchen
3h 10min
Aprikosengugelhupf
2 godz.
Mohn-Birnen-Kuchen
3h
Omas Teestollen
1h 40min
Gugelhupf mit Pflaumenmus
2 godz. 30 min
Apfel-Walnuss-Kuchen
1h 30min
Kirsch-Orangen-Kuchen
1 godz. 15 min
Obstkuchen mit Quark-Öl-Teig
50min
Hefe-Gugelhupf
7 godz.
Rührkuchen mit Obst
1 godz.
Badische Apfeltorte
1h 40min