Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tortenboden mit Obst:
- 150 g Butter, weich, in Stücken und etwas mehr zum Einfetten
- 130 g Zucker
- 1 Prise Salz
- 3 Eier
- 150 g Mehl
- 2 TL Backpulver
- 500 g Rhabarber, in 2 cm großen Stücken
- 60 g Zucker, braun
Marzipancreme:
- 6 Blatt Gelatine, weiß
- 100 g Marzipanrohmasse
- 1 Vanilleschote, aufgeschlitzt und ausgekratzt
- 500 g Magerquark
- 250 g Mascarpone
- 100 g Zucker
- 100 g Orangensaft
- 30 g Zitronensaft
- 50 g Mandellikör
- 200 g Sahne
- 200 g Wasser
- 50 g Schokoladenraspel zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1613 kJ / 385 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 1.8 g
Alternativní recepty
Rhabarber-Sahne-Kuchen
4h 15 min
Rhabarber-Marzipan-Schnitten
1h 10 min
Rhabarber-Käsekuchen
7h 30min
Far Breton
9h 20min
Stachelbeer-Schmand-Kuchen
1 Std. 40 Min
Mohn-Birnen-Kuchen
3sa
Birnenkuchen alla Toscana
3h 20 min
Topfentorte mit Birnen
4j 30 menit
Rhabarberkuchen mit Baiserhaube
1j 20 menit
Birnen-Schmand-Torte
2j
Aprikosen-Schmand-Tarte
1h 10 min
Versunkener Pflaumen-Marzipan-Kuchen
1j