Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Chocolate sorbet
- 60 g raw sugar
- 30 - 50 g cocoa powder (70% cocoa), to taste
- 580 g cold water
- 30 g glucose syrup
Iced puff pastry
- 40 g ice cubes
- 90 g unsalted butter, frozen and cut into cubes (2 cm)
- 100 g plain flour, plus extra for dusting
- ¼ tsp sea salt
Filling
- 60 g unsalted butter, plus extra for greasing
- 150 g white sugar
- 30 g crystallised ginger
- 20 g water
- ¼ tsp ground cinnamon
- 1 pinch ground nutmeg
- 1 tsp natural vanilla extract
- 4 ripe bananas, cut into halves lengthways
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1540 kJ / 366 kcal
- Protein
- 3.7 g
- Sacharidy
- 55.2 g
- Tuk
- 15.3 g
- Nasycený tuk
- 6.7 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Sodík
- 157.9 mg
Alternativní recepty
Brioche fruit tarts
4h
Rhubarb and blackberry breakfast tart
2h 20 min
Apple cake
1h
Profiteroles
2 Std.
Ricotta fruit tart
1 godz. 30 min
Strawberry champagne cake
3h 10 min
Passionfruit bavarois (Jude Blereau)
3h
Apple tart
1h
Raspberry and lemon flan
1h
Sicilian ricotta cheesecake with botrytis soaked figs
30hod. 25min
Cherry clafoutis
1h 5min
Coconut butter cake
1h