Kompatibilní verze
Brown butter ice cream with peanut butter ganache swirl
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ice cream
- 90 g butter
- 500 g pouring (whipping) cream
- 250 g full cream milk
- 6 egg yolks
- 70 g raw sugar
- 70 g dark brown sugar
- 1 tsp sea salt
- 2 tsp natural vanilla extract
Ganache
- 100 g roasted salted peanuts
- 1 pinch sea salt, to taste (volitelně)
- 100 g white chocolate, cut into pieces
- 100 g pouring (whipping) cream
Assembly
- waffle cones, to serve (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3119.8 kJ / 742.8 kcal
- Protein
- 11.3 g
- Sacharidy
- 57.1 g
- Tuk
- 53.5 g
- Nasycený tuk
- 27.7 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 514.8 mg
Alternativní recepty
Quark chocolate mousse
1 Std. 10 Min
Fairy doll cake
2 Std. 20 Min
Chocolate and prune Easter eggs
1 Std. 5 Min
Chocolate fondants
30min
Berry mousse
5h
Cheesecakes in jars
4 godz.
Ricotta fruit tart
1 Std. 30 Min
Cheese puffs with honeyed goat's cheese
2h 30min
Blueberry frozen yoghurt cheesecake
14h 55min
Chocolate mousse soufflés
55 Min
Chocolate fondant cake
40min
Crème brûlée
7 Std.