Kompatibilní verze
Brown butter ice cream with peanut butter ganache swirl
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ice cream
- 90 g butter
- 500 g pouring (whipping) cream
- 250 g full cream milk
- 6 egg yolks
- 70 g raw sugar
- 70 g dark brown sugar
- 1 tsp sea salt
- 2 tsp natural vanilla extract
Ganache
- 100 g roasted salted peanuts
- 1 pinch sea salt, to taste (volitelně)
- 100 g white chocolate, cut into pieces
- 100 g pouring (whipping) cream
Assembly
- waffle cones, to serve (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3119.8 kJ / 742.8 kcal
- Protein
- 11.3 g
- Sacharidy
- 57.1 g
- Tuk
- 53.5 g
- Nasycený tuk
- 27.7 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 514.8 mg
Alternativní recepty
Chocolate Frangelico® gelato
28h
Lavender honey ice cream
12 Std. 25 Min
Hazelnut Bavarian
6h 25min
Sicilian iced coffee
4h 10 min
Chocolate ice cream
12h
Vanilla ice cream
12h
Chocolate sauce
20 min
Cheesecake ice cream
3 Std.
Grand Marnier® soufflé
1hod.
Sausage dogs
2h 5 min
Chocolate fondant cake
40 min
Crème brûlée
7hod.