Risotto ai quattro formaggi

Risotto ai quattro formaggi

4.2 205 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 40min
4 porzioni

Suroviny

  • di scalogno a metà
    30 g
  • di burro
    20 g
  • di olio extravergine di oliva
    10 g
  • di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
    320 g
  • di vino bianco
    50 g
  • di acqua
    700 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di ricotta ben scolata dal siero
    50 g
  • di Emmental a dadini (1 cm)
    50 g
  • di mozzarella di bufala a pezzi piccoli
    50 g
  • di Gorgonzola a pezzi piccoli
    50 g

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 478 kcal / 2000 kJ
Protein 15 g
Tuk 19 g
Sacharidy 66 g
Vláknina 1 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...