Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di scalogno a metà
- 20 g di burro
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 50 g di vino bianco
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 50 g di ricotta, ben scolata dal siero
- 50 g di Emmental a dadini (1 cm)
- 50 g di mozzarella di bufala a pezzi piccoli
- 50 g di Gorgonzola a pezzi piccoli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2000 kJ / 478 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 66 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto alla birra
35 min
Risotto ai 4 formaggi (per 1 persona)
25 min
Risotto alla valdostana
35 min
Risotto con salsiccia e uva
40 min
Risotto con salsiccia e piselli
40 min
Risotto alla milanese
30 min
Risotto con pancetta, noci e panna
35 min
Risotto al Parmigiano Reggiano
35 min
Risotto rosmarino e speck
25 min
Risotto pere e Gorgonzola
40 min
Risotto con Brie, speck e noci
35 min
Risotto al gorgonzola e noci al miele
35 min