Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di salsiccia di maiale fresca, senza pelle e sbriciolata
- 130 g di piselli surgelati
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 50 g di vino bianco
- 700 g di acqua
-
1
cucchiaino di sale
nebo 1 cucchiaino colmo di dado per brodo di carne fatto in casa - 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2088 kJ / 499 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 69 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto gamberi, salsiccia e mele
40min
Risotto alla castellana
35 Min
Risotto alla campagnola
30min
Risotto con Brie, speck e noci
35 Min
Risotto ai quattro formaggi
40min
Risotto alla milanese
30min
Risotto affumicato
35 Min
Risotto al Parmigiano Reggiano
35 Min
Risotto con pancetta, noci e panna
35 Min
Risotto rosmarino e speck
25min
Risotto con salsiccia e uva
40min
Risotto alla birra
35 Min