Seppie con i piselli

Seppie con i piselli

4.4 544 hodnocení
Příprava 5min
Celkový 40min
4 porzioni

Suroviny

  • di prezzemolo le foglioline lavate ed asciugate
    2 - 3 rametti
  • spicchio di aglio
    ½
  • peperoncino (volitelně) fresco o secco
    1
  • di olio extravergine di oliva
    40 g
  • di seppie fresche
    600 g
    600 g di seppioline, decongelate
  • di vino bianco secco
    50 g
  • di sale
    2 cucchiaini
  • di pisellini surgelati
    300 g
  • di polpa di pomodoro
    200 g
    200 g di passata di pomodoro

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 272 kcal / 1138 kJ
Protein 25.7 g
Tuk 12.7 g
Sacharidy 12.1 g
Vláknina 0.6 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...