
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 - 3 rametti di prezzemolo le foglioline lavate ed asciugate
- ½ spicchio di aglio
- 1 peperoncino fresco o secco (volitelně)
- 40 g di olio extravergine di oliva
-
600
g di seppie fresche
nebo 600 g di seppioline decongelate - 50 g di vino bianco secco
- 2 cucchiaini di sale
- 300 g di pisellini surgelati
-
200
g di polpa di pomodoro
nebo 200 g di passata di pomodoro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 272 kcal / 1138 kJ
- Protein
- 25.7 g
- Tuk
- 12.7 g
- Sacharidy
- 12.1 g
- Vláknina
- 0.6 g
Alternativní recepty
Insalata fredda di polpo e patate
50min
Orata al sale
40min
Moscardini al limone
30min
Moscardini affogati (Bimby Friend)
40min
Roastbeef
55min
Polpetti affogati
45min
Insalata di seppioline con frutta secca
30min
Coniglio ai carciofi
1hod. 25min
Polpetti all'inferno
40min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min
Seppioline al vino bianco
25min
Anelli di totano in umido
30min