Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 - 3 rametti di prezzemolo, le foglioline lavate ed asciugate
- ½ spicchio di aglio
- 1 peperoncino fresco o secco
- 40 g di olio extravergine di oliva
-
600
g di seppie fresche
nebo 600 g di seppioline decongelate - 50 g di vino bianco secco
- 2 cucchiaini di sale
- 300 g di pisellini surgelati
-
200
g di polpa di pomodoro
nebo 200 g di passata di pomodoro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1138 kJ / 272 kcal
- Protein
- 25.7 g
- Sacharidy
- 12.1 g
- Tuk
- 12.7 g
- Vláknina
- 0.6 g
Alternativní recepty
Calamari alla napoletana
40min
Polpetti affogati
45min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min
Moscardini al limone
30min
Coda di rospo con verdure
40min
Coda di rospo alle acciughe e limone
25 min
Seppioline e gamberi gratinati
1h 10 min
Insalata di mare
1h 30 min
Roastbeef
55min
Coda di rospo al Varoma in crosta di patate
55min
Coda di rospo con cannellini e salsa al basilico
1h
Anelli di totano in umido
30min