Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 - 3 rametti di prezzemolo, le foglioline lavate ed asciugate
- ½ spicchio di aglio
- 1 peperoncino fresco o secco
- 40 g di olio extravergine di oliva
-
600
g di seppie fresche
nebo 600 g di seppioline decongelate - 50 g di vino bianco secco
- 2 cucchiaini di sale
- 300 g di pisellini surgelati
-
200
g di polpa di pomodoro
nebo 200 g di passata di pomodoro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1138 kJ / 272 kcal
- Protein
- 25.7 g
- Sacharidy
- 12.1 g
- Tuk
- 12.7 g
- Vláknina
- 0.6 g
Alternativní recepty
Seppie in zimino
40 Min
Polpetti affogati
45 Min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40 Min
Calamari alla marchigiana
35 Min
Insalata fredda di polpo e patate
50 Min
Insalata di totano e piselli al lime
1 Std.
Anelli di totano in umido
30 Min
Coda di rospo con cannellini e salsa al basilico
1 Std.
Roastbeef
55 Min
Insalata di polpo, patate e cannellini con olio al limone
3 Std.
Coda di rospo alle acciughe e limone
25 Min
Moscardini al limone
30 Min