Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo, le foglioline lavate e asciugate
- ½ spicchio di aglio (volitelně)
- 80 g di cipolla a pezzi
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di polpa di pomodoro fresca o in scatola
- 100 g di acqua
- 1 cucchiaino raso di sale
- 400 g di fagiolini verdi freschi puliti
- 1 pizzico di pepe macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 732 kJ / 175 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Sacharidy
- 7.2 g
- Tuk
- 14.9 g
- Vláknina
- 5.2 g
Alternativní recepty
Contorno di verdure
25 Min
Bietole con emulsione di pomodorini
50 Min
Broccoli alla siciliana con olive
40 Min
Contorno di peperoni al vapore
40 Min
Uova sode
20 Min
Salmone fresco in insalata di fagiolini e uova
40 Min
Patate e fagiolini al pesto
35 Min
Peperoni in agrodolce
30 Min
Fagiolini con pomodoro e prezzemolo
55min
Ratatouille
40 Min
Piselli al prosciutto
20 Min
Insalatona di fagiolini, tonno e uova
30 Min