Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo, le foglioline lavate e asciugate
- ½ spicchio di aglio (volitelně)
- 80 g di cipolla a pezzi
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di polpa di pomodoro fresca o in scatola
- 100 g di acqua
- 1 cucchiaino raso di sale
- 400 g di fagiolini verdi freschi puliti
- 1 pizzico di pepe macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 732 kJ / 175 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Sacharidy
- 7.2 g
- Tuk
- 14.9 g
- Vláknina
- 5.2 g
Alternativní recepty
Patate e fagiolini al pesto
35min
Piselli al prosciutto
20 min
Cavolfiori gratinati
50min
Spinaci filanti
40 min
Broccoli alla siciliana con olive
40 min
Bietole con emulsione di pomodorini
50min
Insalata di fagiolini
40 min
Fagiolini con pomodoro e prezzemolo
55min
Contorno di verdure
25min
Contorno di peperoni al vapore
40 min
Verdure miste al cartoccio
35min
Melanzane alla pizzaiola
1h 10min