Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di Gruviera a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di acqua
- 1 cavolfiore (circa 1000 g) tagliato in cimette
- 50 g di farina
- 40 g di burro
- 500 g di latte
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato + q.b.
- 1 - 2 pizzichi di noce moscata grattugiata (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1273 kJ / 305 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 5.1 g
Alternativní recepty
Finocchi alla valdostana
40min
Carote tiepide alla salvia
35min
Finocchi gratinati alla crescenza e taleggio
55min
Zucchine ripiene
1h 10min
Broccoli alla siciliana con olive
40min
Peperoni ripieni
1h 5 min
Fagiolini con pomodoro e prezzemolo
55min
Asparagi alla parmigiana
50min
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1h 5 min
Indivia belga gratinata
1 godz. 20 min
Peperoni alla piemontese
55min
Melanzane alla pizzaiola
1h 10min