Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 60 g di pangrattato
-
400
g di carne di manzo macinata
nebo 400 g di carne trita mista (manzo e maiale) - 150 g di vino rosso
- 2 uova
- 10 g di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 1 carota, pelata e a pezzi (2 cm)
- 1 cipolla in quarti
- 1 gambo di sedano a pezzi (2 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di passata di pomodoro
- 120 g di acqua
- 1 pizzico di zucchero
-
300
g di piselli freschi
nebo 300 g di piselli surgelati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1433.9 kJ / 342.7 kcal
- Protein
- 25.8 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 13 g
- Nasycený tuk
- 4.1 g
- Vláknina
- 6.2 g
- Sodík
- 1091.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpettone di tonno
35min
Polpettone con zucchine, speck e mozzarella
1h
Polpettone ricotta e tonno
45 Min
Polpette di manzo e salsiccia
40min
Polpettone di purè di patate e carne
1h
Polpettone di carne ai funghi
1 Std. 30 Min
Polpette al sugo
45 Min
Polpettone in crosta
1h 10min
Polpettone al Varoma con contorno
1h 45min
Salsiccia in umido con lenticchie
55 Min
Polpette classiche
1h
Polpettone classico (TM6)
1h 15min