Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 60 g di pangrattato
-
400
g di carne di manzo macinata
nebo 400 g di carne trita mista (manzo e maiale) - 150 g di vino rosso
- 2 uova
- 10 g di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 1 carota, pelata e a pezzi (2 cm)
- 1 cipolla in quarti
- 1 gambo di sedano a pezzi (2 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di passata di pomodoro
- 120 g di acqua
- 1 pizzico di zucchero
-
300
g di piselli freschi
nebo 300 g di piselli surgelati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1433.9 kJ / 342.7 kcal
- Protein
- 25.8 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 13 g
- Nasycený tuk
- 4.1 g
- Vláknina
- 6.2 g
- Sodík
- 1091.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpettone classico (TM6)
1 Std. 15 Min
Polpette classiche
1h
Polpettone di tonno
35 Min
Polpette al sugo
45 min
Polpette di manzo e salsiccia
40 Min
Polpettone al Varoma con contorno
1u. 45min
Polpettone ricotta e tonno
45 min
Polpettone di purè di patate e carne
1h
Polpette croccanti di tacchino e lenticchie
1h
Polpettone di carne ai funghi
1 godz. 30 min
Polpettone con zucchine, speck e mozzarella
1h
Involtini al pomodoro
55 Min