Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 60 g di pangrattato
-
400
g di carne di manzo macinata
nebo 400 g di carne trita mista (manzo e maiale) - 150 g di vino rosso
- 2 uova
- 10 g di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 1 carota, pelata e a pezzi (2 cm)
- 1 cipolla in quarti
- 1 gambo di sedano a pezzi (2 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di passata di pomodoro
- 120 g di acqua
- 1 pizzico di zucchero
-
300
g di piselli freschi
nebo 300 g di piselli surgelati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1433.9 kJ / 342.7 kcal
- Protein
- 25.8 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 13 g
- Nasycený tuk
- 4.1 g
- Vláknina
- 6.2 g
- Sodík
- 1091.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spezzatino di tacchino, patate e piselli
1h 30min
Polpette classiche
1h
Polpettone classico (TM6)
1h 15 min
Polpettone di tonno
35 Min
Polpettone di carne ai funghi
1h 30min
Polpette al sugo
45min
Polpettone di vitello e verdure (per 2 persone)
1h
Polpettone di purè di patate e carne
1h
Polpettone in crosta
1h 10min
Polpettone al Varoma con contorno
1h 45min
Polpettone con zucchine, speck e mozzarella
1h
Polpette di manzo e salsiccia
40min