Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Almendra y azúcar glas
- 95 g de almendra molida (no casera)
- 95 g de azúcar glas (p. ej. Hacendado® o Azucarera®)
Para desengrasar el vaso
- 300 g de agua
- 50 g de vinagre
Merengue italiano
- 75 g de azúcar
- 20 g de agua
- 2 claras de huevo a temperatura ambiente (65 g)
- 1 punta de cuchillo de colorante alimentario en pasta o gel (rojo, amarillo, verde, etc.), p. ej. Wilton®
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 133 kJ / 32 kcal
- Protein
- 2.6 g
- Sacharidy
- 4.4 g
- Tuk
- 1.29 g
- Vláknina
- 0.25 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fondant (pasta de azúcar)
5min
Ganache de chocolate
1 godz. 10 min
Chiffon de chocolate y buttercream
2h 30min
Tarta para celebraciones
7ωρ.
Croissants de mantequilla (Desayuno con diamantes)
5h 30min
Macarons de chocolate
2h 30min
Cake pops
2h
Glaseado blanco
5min
Frosting de chocolate y mantequilla
10min
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5h
Ganache de chocolate blanco
1h 5min
Cupcakes de vainilla
1h